Zula oyuncusu Sezer Çitanak depremde hayatını kaybetti! Sezer Çitanak kimdir? Kaç yaşında?

Zula oyuncusu Sezer Çitanak depremde hayatını kaybetti! Sezer Çitanak kimdir? Kaç yaşında?

Son günlerde Türkiye’de meydana gelen deprem felaketi sonucu, eski Zula oyuncusu Sezer “WMYG” Çitanak ve Valorant oyuncusu Gizem Harmankaya hayatını kaybetti. İstanbul Wildcats takımı, Sezer Çitanak’ın ailesinin tüm çabalarına rağmen kaybettiğini duyurdu ve ailesine ve sevenlerine sabır diledi. Depremde ölen sayısı 33 bini aştı ve Türkiye derinden yaralandı. Turkmmo ekibi, hayatını kaybeden tüm insanlara Allah’tan rahmet, Sezer Çitanak ve Gizem Harmankaya’ya da başsağlığı dilemektedir. Ahbap platformuna bağış yaparak deprem yardımlarına destek olunabilir.

Sezer Çitanak kimdir?

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin birçok ilini sarstı ve derinden yaralandı. Deprem felaketi sonucu birçok insan hayatını kaybetti ve bu trajik olay hepimizi üzdü. İstanbul Wildcats takımı, eski Zula oyuncusu Sezer “WMYG” Çitanak’ın da hayatını kaybettiğini açıkladı. Oyuncunun ailesine ve sevenlerine sabır diledi.

Ayrıca, Valorant oyuncusu Gizem Harmankaya da deprem felaketi sonucu hayatını kaybetti. Bu acı haber, Türk oyun dünyasını ve oyunseverlerini derinden sarstı. Turkmmo ekibi de, hayatını kaybeden tüm insanlara Allah’tan rahmet dileyerek, Sezer Çitanak ve Gizem Harmankaya’ya da başsağlığı dilemektedir.

Exit mobile version