Acun Ilıcalı tarih verdi! GİBİ dizisinin 3. sezonu ne zaman?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu EXXEN platformunda yayınlanan GİBİ dizisinin 3. sezon tarihi belli oldu. Gibi'nin 3. sezonu hangi tarihte ve ne zaman yayına girecek? Gibi dizisi 3. sezonu ne zaman yayınlanacak?

Exxen Gibi 3. sezon bomba gibi geliyor! Geniş bir izleyici kitlesine sahip başrollerini Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç'ın başrollerini paylaştığı GİBİ dizisinin yayın tarihi açıklandı. Exxen'de yayınlanan gibi dizisinin 3. sezon yayın tarihi ne zaman ?

3.SEZON TARİHİ BELLİ OLDU

Acun Ilıcalı 'nın sahibi olduğu online dizi ve film platformu Exxen'de izleyiciyle buluşan, son dönemin formda dizisi 'Gibi'nin yayın tarihi belli oldu. İlk bölümü 1 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan ve yayınlandığı günden bu yana yoğun ilgi gören Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç'ın başrolünde yer aldığı Gibi'nin 3. sezonunun yayın tarihi açıklandı.

Acun Ilıcalı tarih verdi! GİBİ dizisinin 3. sezonu ne zaman?

ACUN ILICALI AÇIKLADI 

Bir süredir merak edilen “Gibi dizisinin 3. sezonu ne zaman?” sorusu nihayet yanıt buldu. Yayınlandığı günden bu yana Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu online dizi ve film platformu EXXEN'in en başarılı yapımlarından olan Gibi'nin yeni sezonuyla ilgili müjdeyi platformun sahibi Acun Ilıcalı verdi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulundu “Gibi’nin merakla beklenen yeni sezon ilk tanıtımı” notuyla yaptığı paylaşımda dizinin başlayacağı tarihi duyurdu. Acun Ilıcalı'nın paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni alırken dizinin 3. sezonunun 21 Ekim'de başlayacağı vurgulandı.

Exit mobile version