All of Us Are Dead 2. Sezon yayınlandı mı? Netflix dizisi 2. Sezon ne zaman? Yeni fragmanı izle

All Of Us Are Dead 2. Sezon, ilgiyle takip edilen bir zombi dizisi olarak televizyon ekranlarında yer alıyor. Dizinin 2. sezonu için, merak edilen sorular arasında “All Of Us Are Dead 2. Sezon ne zaman yayınlanacak, fragmanı yayınlandı mı?” sorusu yer alıyor. Gözler, dizinin yayınlandığı platform olan Netflix’ten gelecek açıklamalar için açılırken, internette asılsız videolar dolaşmaktadır. Takipleri merakla beklenen All Of Us Are Dead 2. Yeni Sezon bölümleri için son durumu, Netflix’ten gelecek açıklamalarla öğrenilecektir.

All of Us Are Dead 2. Sezon ne zaman?

Öncelikle All of Us Are Dead adlı dizinin 2. Sezon fragmanı da merakla bekleniyor. Netflix tarafından kısa bir süre içinde yayınlanması bekleniyor. 2. sezon fragmanı yayınlandığında, haberimiz içerisinde eklenecektir. Ayrıca, dizinin 2. sezonu onay almış olmasına rağmen, yayın tarihi henüz resmi olarak açıklanmamıştır. All of Us Are Dead, Güney Kore’de yayınlanan, zombi kıyameti temalı ve korku öğeleri içeren bir televizyon dizisidir ve oyuncu kadrosunda ünlü isimler yer almaktadır.

All of Us Are Dead 2. Sezon yayınlandı mı? Netflix dizisi 2. Sezon ne zaman? Yeni fragmanı izle

Netflix’in Güney Kore dizisinin konusu

“All of Us Are Dead” (Türkçe adıyla “Hepimiz Ölüyüz”) bir Güney Kore televizyon dizisidir. Zombi kıyameti temalı olan dizi, sınıftaki öğrencilerin ve okul müdürünün, okul içinde kilitlenmeleri sonucu yaşadıkları zombi saldırılarının hikayesini anlatır. Dizi, korku öğeleri barındıran ve gerilimli bir hikaye sunmaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda Park Ji-hu, Yoon Chan-young, Cho Yi-hyun, Park Solomon, Yoo In-soo, Lee Yoo-mi, Kim Byung-chul, Lee Kyu-hyung ve Jeon Bae-soo gibi ünlü oyuncular yer almaktadır.

Exit mobile version