Apple, Leonardo DiCaprio’nun Başrolünde Olduğu ‘Killers of the Flower Moon’ Filminin İlk Fragmanını Yayınladı

Robert De Niro ve Jesse Plemons, "Killers of the Flower Moon"da yakında Apple TV+'a geliyor.

“Martin Scorsese Yönetmenliğindeki Apple Filminden Heyecan Verici Bir Bakış: Aşk ve İhanetin Buluştuğu ‘Killers of the Flower Moon‘ Fragmanı Yayınlandı”

Robert De Niro ve Jesse Plemons, "Killers of the Flower Moon"da yakında Apple TV+'a geliyor.
Robert De Niro ve Jesse Plemons, “Killers of the Flower Moon”da yakında Apple TV+’a geliyor.

Apple, Martin Scorsese’nin yönettiği ve Leonardo DiCaprio’nun başrolünde yer aldığı “Killers of the Flower Moon” filmine ait ilk fragmanı yayınladı. Film, 1920’lerde Amerika Birleşik Devletleri’nde geçen bir hikayeyi ele alıyor ve Apple TV+ için çekildi. “Killers of the Flower Moon“, aşk ve ihanetin bir arada olduğu bir yapım olarak öne çıkıyor.

JaNae Collins, Lily Gladstone, Cara Jade Myers ve Jillian Dion “Killers of the Flower Moon”da yakında Apple TV+’a geliyor.

Killers of the Flower Moon vizyon tarihi ve konusu

David Grann’in çok satan kitabından uyarlanan film, Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone ve Robert De Niro gibi yıldızlardan oluşan bir kadroya sahip. Western tarzında bir suç hikayesini anlatacak olan yapım, Osage Nation kabilesinin topraklarında keşfedilen petrolün hikayesini aktaracak.

Film, öncelikle sinemalarda gösterime girecek ve 6 Ekim tarihinde vizyona girmesi planlanıyor. Daha sonra ise 20 Ekim tarihinden itibaren Apple TV+ üzerinden izlenebilecek.

“Killers of the Flower Moon”, Osage Nation’ın zenginliğini konu alan bir yolculuğu anlatacak. Petrol keşfedildikten sonra bir gecede dünyanın en zengin insanlarından biri haline gelen bu kabile, çeşitli ihanet oyunlarıyla mücadele etmek zorunda kalıyor.

Filmin başrolünde Leonardo DiCaprio ve Lily Gladstone yer alırken, Jesse Plemons, Tantoo Cardinal, Brendan Fraser, Cara Jade Myers gibi ünlü isimler de filmde rol alıyor.

Leonardo DiCaprio ve Lily Gladstone, “Killers of the Flower Moon”da yakında Apple TV+’a geliyor.

Apple, sinema dünyasına yönelik yatırımlarını artırmış ve 1 milyar dolarlık bir bütçe ayırmıştı. Şirket, Apple TV+ için düzenli olarak beyaz perdeye filmler sunmak istiyor. Ancak bu yatırımın yeni aboneleri çekip çekmeyeceği veya kültürel etki yaratıp yaratmayacağı henüz belirsizliğini koruyor.

Martin Scorsese, 17 Kasım 1942 doğumlu Amerikalı bir film yönetmeni, yapımcı ve senaristtir. Sinema dünyasında özellikle suç ve gangster temalı filmleriyle tanınır. İtalyan asıllı bir ailenin çocuğu olarak New York’ta dünyaya geldi. Sinemaya olan tutkusu genç yaşta başladı ve New York Üniversitesi’nde sinema eğitimi aldı.

Scorsese’nin film kariyeri, 1960’lı ve 1970’li yıllarda çektiği önemli yapımlarla yükselişe geçti. “Mean Streets” (1973), “Taxi Driver” (1976) ve “Raging Bull” (1980) gibi filmler, sinema tarihinde önemli yer edinen başarılı yapıtlar arasında yer alır. Şiddetin ve ahlaki çöküntünün temalarını sıklıkla işlediği filmleriyle tanınırken, sürükleyici anlatı tarzı, dikkat çekici görsel stil ve karakterlerine odaklanmasıyla da öne çıkar.

Scorsese’nin filmografisi çok geniştir ve çeşitli türlerde birçok unutulmaz filmi yönetmiştir. “Goodfellas” (1990), “The Departed” (2006), “The Wolf of Wall Street” (2013) gibi yapımları da büyük beğeni toplamıştır. Ayrıca belgesel türünde de başarılı çalışmalara imza atmış, müzik belgeselleri ve sinema tarihi üzerine yapıtlar çekmiştir.

Uzun ve üretken kariyeri boyunca birçok ödül kazanmıştır. “The Departed” ile En İyi Yönetmen dalında Oscar kazanmış, ayrıca Altın Küre ve BAFTA gibi önemli ödülleri de almıştır. Sinema dünyasında önemli bir etkiye sahip olan Martin Scorsese, birçok genç yönetmene ilham olmuş ve sinema sanatına büyük katkılar sağlamıştır.

Exit mobile version