Erdemir Maden’in resim yarışmasında genç yetenekler yarıştı

Erdemir Maden'in resim yarışmasında genç yetenekler yarıştı

Erdemir Maden’in, İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda ‘Afet / Kriz Yönetimi’ temasıyla yaygın resim yarışması, eğitime destek olmaya ve genç yetenekler keşfetmeye devam ediyor. Nisan aylarında son haftasında başlayan yarışmada, birbirinden özgün eserlere ev sahipliği yaparken çeşitli hediyelerin verilmesiyle ödül töreniyle sona erdi.

Erdemir Maden tarafından yetiştirilenler arasında endüstriyel hizmetlerin teşvik edilmesi, üreticiliğin genişletilmesi ve ödüllendirilmesi amacıyla, İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda ‘Afet / Kriz Yönetimi’ temasıyla düzenlenen resim yarışmasına 7-13 yaş amaçları doğrultusunda toplam 100 çocuk başvurusu yapıldı. Değerlendirme ve jüri yöntemleri sonucunda eserlerden 35’i sergilemeye hak kazandı.

Yarışmaya katılanlar, belirtilen tema çerçevesinde kendi hayal dünyalarını değiştiren resimlerle büyük ilgi uyandırdı. Deprem, yangın ve sel gibi doğal afet konularının işlendiği eserler, Erdemir Maden yetkilileri ve Divriği İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin yer aldığı jüri üyeleri tarafından değerlendirildi. Son olarak birincilik, ikincilik ve üçüncülük derecelerine sahip eserler belirlendi.

Erdemir Maden Lojman Bölgesi Sosyal Tesis alanı, Divriği İlçe Kaymakamı Yakup Papaker, Divriği Belediye Başkan Yardımcısı Metin Dinçer, Divriği İlçe Milli Eğitim Müdürü Melih Veysel Sayar, Divriği İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bilgin Çakmak, Erdemir Maden Genel Müdürü Halil Yıldırım, Erdemir Maden Teknik Genel Müdür Yardımcısı Aydın Karatepe, Erdemir Maden Mali İşler Müdürü Ümit Saffet Ünsal, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci ailelerinin ve öğrencilerinin bulundukları ödülün ardından seçilen parçaların yer aldığı sergi açılışı görevlileri.

Exit mobile version