FilmEkimi için geri sayım başladı! Sinefiller buraya

FilmEkimi festival tarihi ne zaman belli oldu! Sinemaseverlerin büyük heyecanla beklediği FilmEkimi 7 Ekim'de başlayacak. İKSV tarafından bu yıl 21.kez düzenlenecek FilmEkimi'nde 50 film gösterilecek.

FilmEkimi için geri sayım başladı! Sinefiller buraya

İKSV'nin her sene Uluslararası gerçekleştirdiği FilmEkimi ne zaman düzenlenecek belli oldu. İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından 21. kez düzenlenen Filmekimi 7-16 Ekim'de İstanbul'da sinemaseverlerle yeniden buluşacak. Filmekimi programı bu yıl da izleyiciyi ödüllü filmlerle bir araya getirecek. 

ALTIN ASLAN İÇİN YARIŞAN FİLMLER FESTİVALDE

Venedik Film Festivali'nde yarışan “The Banshees of Inisherin”, “Beyaz Gürültü”, “Marlowe”, “L’Immensità” ve “Usta Bahçıvan” filmleri Filmekimi programında sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

FESTİVAL PROGRAMINDA 50 FİLM YER ALIYOR

Sinema tutkunlarına sunulacak 50 filmin arasında “Öğle Güneşinde Yıldızlar”, “Yakın”, “Sekiz Dağ”, “Aİ”, “Ayrılma Kararı”, “Kutsal Örümcek”, “Bebek Servisi”, “Cennetten Gelen Çocuk”, “Güneş Sonrası”, “İncir Ağaçlarının Altında”, “Savaş Atı”, “Güzel Bir Sabah”, “Leyla’nın Kardeşleri”, “Mavi Kaftan”, “Akdeniz Ateşi”, “İşe Yaramazlar” ve “Korsaj” filmleri yer alıyor.

Programda ayrıca “R.M.N.”, “Kadın Kral”, “İyi Şanslar Leo Grande”, “Masum”, “Kestik!”, “Aşkın Ateşi”, “Tanrının Unuttuğu Yer” ve Yıldız Kenter belgeseli “Caniko” da izlenebilecek.

Exit mobile version