Game of Thrones’un Final Sezonu Hakkında Varys da Konuştu

Game of Thrones'un Final Sezonu Hakkında Varys da Konuştu

HBO’nun kült dizi serisi Game of Thrones’un final sezonu, yayınlandığından bu yana dört yıl geçmesine rağmen hâlâ tartışılmaya devam ediyor. Diziye damgasını vuran karakterlerden biri olan Varys’ı canlandıran Conleth Hill, yakın zamanda The Times UK’e verdiği röportajda final sezonundaki hayal kırıklığından bahsetti.

Hill, “Son iki sezona kadar dizideki gidişattan memnundum. Ancak final sezonunda Varys karakterinin kaderi beni derinden üzdü. O, her şeyi bilen, her şeyin iç yüzünü gören bir karakterdi. Ancak finalde bu özelliğini kaybetti. Sanki dizinin sonunu HBO ve senaristler farklı şekillerde tamamlamak istedi. Ve bu süreçte bazı şeyler aceleye getirildi.” şeklinde duygularını ifade etti.

Game of Thrones’un Finali Hakkında eleştiriler

Diziye kaynaklık eden kitap serisinin yazarı George R.R. Martin de, dizinin ilk dört sezonundan sonra dışarıda bırakıldığını ve ‘The Winds of Winter’ ile ‘A Dream of Spring’ romanlarında karakterlerin dizideki sonlarından çok daha farklı bir sona sahip olacağını belirtti.

Game of Thrones evreni, HBO’nun yeni yapımı #HouseoftheDragon ile tekrar izleyicilerin karşısına çıktı. Ancak bu evrenin genişlemesi burada bitmiyor. Jon Snow karakterini merkezine alan #Snow isimli yeni bir seri de yakında izleyicilerle buluşacak. Bu bilgiler, popüler medya platformu Indiewire’den alınmıştır.

Exit mobile version