Güneşi Söndürmem Gerek kitabının konusu ne? Şimdi de filme çekiliyor

Güneşi Söndürmem Gerek kitabının konusu ne? Şimdi de filme çekiliyor

“Güneşi Söndürmem Gerek” Kitabının Konusu

Güneşi Söndürmem Gerek“, Emre Gül’ün kaleminden çıkan etkileyici bir roman. Kitap, Ren Kitap tarafından yayımlandı ve 472 sayfadan oluşuyor.

Konu Özeti

Işığa ihtiyaç duyduğun her gün için bir yıldız karala gökyüzüne. Umut isimli karakterin hayatında her şey yolunda giderken, yaşadığı bir kaza sonrasında tüm dengeleri değişir. İç dünyasında kendiyle hesaplaşmaya çalışırken hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalır. Artık önünde iki seçenek vardır: Ya bu gerçeği kabul edip hayatına kaldığı yerden devam edecek ya da bu gerçeğin acısına kendini mahkûm edecektir. Umut her şeyin düzeldiğini düşündüğünde ise yakınlarıyla ilgili öğrendiği acı gerçekle yeni bir yol ayrımına girer. Yalanlar ve kabul edilmesi güç gerçeklerin hüküm sürdüğü bir hayatta, yaşadığı olayların enkazından kurtulmaya çalışırken aklı ve kalbi arasında verdiği savaşı kazanabilecek miydi? Ve o, eğer istersem güneşi bile söndürebilecek kadar güçlü olduğumu öğretti bana.

Sevilen roman şu sıralar sinema filmini çekiliyor. İşte Güneşi Öldürmem Gerek filmi hakkında son bilgiler.

Emre Gül Kimdir?

Emre Gül, Türk edebiyatının genç ve yetenekli yazarlarından biridir. “Güneşi Söndürmem Gerek” dışında “Yalancılar ve Yabancılar” serisi gibi başarılı eserlere imza atmıştır. Yazarın kaleminden çıkan eserler, okuyucular tarafından büyük ilgi görmekte ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar almaktadır.

Kaynak: sonhavadis.com

Exit mobile version