Kim Milyoner Olmak İster bir milyonluk soru ve cevabı nedir? Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı 1 milyonluk soru nedir?

Kim Milyoner Olmak İster bir milyonluk soru ve cevabı nedir? Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı 1 milyonluk soru nedir? Kim milyoner olmak ister 1 milyonluk soru cevabı nedir? gibi sorular aratılmaya başlandı... Kim milyoner olmak ister programında finale kalan ve son soruyu gören Batu Alıcı , bu akşam son soru ile karşılaştı işte o soru cevap ve detayları ..

Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk final sorusu Türkiye gündemine oturdu. Tüm Türkiye'nin heyecanla beklediği “Kim Milyoner Olmak İster bir milyonluk soru ve cevabı” da bu 1 haftadır ülkece merak ediliyor. Büyük bir başarı gösteren ve ekran karşısındakilerin takdirini kazanan Batu Alıcı

Kim Milyoner Olmak İster bir milyonluk soru ve cevabı nedir? Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı 1 milyonluk soru nedir? Kim milyoner olmak ister 1 milyonluk soru cevabı nedir? gibi sorular aratılmaya başlandı… Kim milyoner olmak ister programında finale kalan ve son soruyu gören Batu Alıcı , bu akşam son soru ile karşılaştı işte detaylar …

 

Fenomen yarışma Kim Milyoner Olmak İster'de bu akşam da oldukça heyecan adeta doruğa çıktı. Son bölümüyle ekranlara gelen yarışmada bu akşam Boğaziçi Üniversiteli 20 yaşındaki Barış Alıcı'ya 1 milyon liralık “Hangisi Dede Korkut Hikayelerindeki karakterlerden biri değildir? sorusu soruldu! İşte, sorunun yanıtına ilişkin bilgiler… Batu Alıcı kimdir?

BATU ALICI KİMDİR? 

1 milyon değerindeki soruyu gören Batu Alıcı, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisi ve 20 yaşında. Bursalı olan Alıcı'nın babası makine mühendisi ve aslen de Sivaslı'dır. Annesiyse tekstil mühendisidir. 2020’de girdiği üniversite sınavında 404. olmuş. Kayak sporuyla uğraşan Batu Alıcı, okulunun kayak takımında da yer alıyor, ayrıca basketbol ve tenis oynamayı da seviyor.

1 milyonluk soruya götüren 11. soru şöyle oldu: ''Milli Savunma Bakanlığının resmî sitesinde yer alan Atatürk'e ait özlük bilgilerine göre, Atatürk'ün boyu, kilosu ve ayakkabı numarası sırasıyla nasıldır?''

KİM MİLYONER OLMAK İSTER 1 MİLYON DEĞERİNDEKİ SORU VE CEVABI 

Hangisi Dede Korkut Hikayelerindeki karakterlerden biri değildir?

A) Bala Hatun (CEVAP)
B) Banu Çiçek
C) Bamsı Beyrek
D) Bayındır Han

 

Kim Milyoner Olmak İster bir milyonluk soru ve cevabı nedir? Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı 1 milyonluk soru nedir?

Exit mobile version