1899 dizisi konusu nedir? 1899 2. sezon ne zaman? Dark ile benzerlikleri neler? 1899 dizisi kaç sezon?

Netflix 1899 konusu ne? 1899 2. sezon ne zaman? Dark ile benzerlikleri neler? 1899 dizisi kaç sezon?

1899 dizisi konusu nedir? 1899 2. sezon ne zaman? Dark ile benzerlikleri neler? 1899 dizisi kaç sezon?

Dark kayıp bir çocukla başlayın 1899 ise kayıp bir çocuğun bulunmasıyla. Son zamanlarda Netflix’in en çok konuşulan dizilerinden biri 1899 adını taşıyor. Dark ile benzerliğiyle dikkat çeken, karmaşık ve çok katmanlı yapısıyla dikkat çeken 1899 dizisinin 2. Sezonu ne zaman yayınlanacak büyük merak konusu. İşte hemen herkesi kafasını karıştıran Netflix dizisi 1899’un konusu, oyuncuları ve 2. Sezon dedikoduları.

Netflix 1899 konusu ne? 1899 2. sezon ne zaman? Dark ile benzerlikleri neler? 1899 dizisi kaç sezon?

Şu açıklamaya kulak kesilin. Hikayenin yaratıcılarından biri olan Jantje Friese: “1899’u tıpkı Dark gibi üç sezonluk gizemli bir bulmaca olarak planladık.” Sözleriyle dikkat çekti. Gelin ilk önce  1899 dizisinin konusuna bakalım.

Netflix dizisi 1899 konusu ne

Dünyanın dört bir yanından övgüler toplayan ve hayranlarını heyecanlandıran ödüllü Alman dizisi DARK’ın yaratıcıları 1899 dizisiyle dönüş yaptı. 1899 adlı sizi sekiz bölüm. Bir göçmen gemisinde yolculuk eden insanların gizemli serüvenlerini konu alıyor. Avrupa’dan New York’a… Farklı geçmişlere ve milletlere sahip yolcular, yeni bir yüzyıla ve yurtdışındaki geleceklerine yönelik umutları ve hayalleri ile birleşiyor. Aylardır kayıp olan ikinci bir gemiyi açık denizde keşfettiklerinde, yolculukları beklenmedik bir yöne kayar. Gemide buldukları şey, vaat edilen topraklara geçişlerini kabus benzeri bir bilmeceye dönüştürecek. En sonunda yolcuların her birinin geçmişinin bir sırlar ağı gibi birbirine bağlandığını göreceğiz.

1899 Analizi

1899 (Netflix) dizisi yakın dönemin en başarılı bilim kurgu dizilerinden biri olarak kabul ediliyor. Hikaye biraz geç açılsa da, sezon finaline doğru ağzı açık bırakmayı başarıyor. Tanrı, varoluş gibi konuları işleyiş biçimiyle öne çıkan, DARK ekibinin yaratıcıları tarafından oluşturuldu.

Gizem dolu bir dönem dizisi gibi başlayıp bilimkurgunun sularına giren 1899‘da inanılmaz bir sembol kullanımı var. Mitolojik ve felsefî göndermeler de cabası. Ancak 1899, Baran bo Odar’ın bir önceki dizisi Dark ile berzerlikleriyle de dikkat çekiyor.

1899 kaç sezon

Tıpkı benzeri Dark gibi 1899 dizisi de 3 sezon olarak tasarlandı. Her sezonuyla sizi daha da içine çekecek karmaşık bir problem gibi.

1899 dizisinin 2. sezonu ne zaman?

Geçen ay 17 Kasım günü Netflix’te yayınlanmaya başlayan 1899 dizisinin 2. Sezonu olacak mı merak konusu. Hemen belirtelim dizi 3 sezondan oluşacak. Dolayısıyla 2. Sezon da yayınlanacak.

Dizinin oyuncuları kimler?

Alman yapımı drama dizinin başrollerinde Emily Beecham, Aneurin Bernard, Andreas Pietschmann gibi ünlü oyuncular yer alıyor. İşte tam kadro:

Miguel Bernardeau, Jose Pimentao, Isabella Wel, Gabby Wong, Mathilde Ollivier, Jonas Bloquet, Yann Gael, Rosalie Craig.

Netflix hakkında bilgi

Netflix, 190’dan fazla ülkede 208 milyon ücretli kullanıcının çok çeşitli türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve uzun metrajlı filmler izlediği bir yayın hizmetidir. Üyeler istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı bir ekrandan istediklerini izleyebilirler. Üyeler, reklam veya taahhüt olmadan içerikleri oynatabilir, duraklatabilir ve izlemeye devam edebilirler.

Exit mobile version