Netflix haziran programı 2023 netleşti

Netflix haziran programı 2023 netleşti

Netflix Haziran ayı programında neler var? Hangi yeni dizi ve filmler yayınlanacak? İşte Haziran 2023’te Netflix’te yayınlanacak yeni dizi ve filmlerden bazıları:

Netflix’in Haziran 2023 programında yer alan bazı önemli dizi ve filmler şunlardır:

Bu liste tamamlanmamıştır ve Haziran ayının sonuna kadar olan yayınlar dahil edilmemiştir. En güncel ve tam listeye Netflix’in resmi sitesi veya diğer güvenilir kaynaklardan ulaşabilirsiniz​1​.

Netflix en iyi dizi ve filmler

Netflix Türkiye  takvimde All of Us Are Dead’in ikinci sezonu, Peaky Blinders’ın son sezonu ve The Umbrella Academy’nin üçüncü sezonu gibi merakla beklenen başlıklar yer alıyor. Ayrıca The Sea Beast, Hustle, Persuasion, The Grey Man ve Tár gibi bir dizi yeni film ve dizi de yayınlanacak.

Hepimiz Öldük’ün ikinci sezonu, kasabalarını yeni bir zombi salgını tehdit ettiğinde, Hyosan Lisesi öğrencilerinin bir kez daha hayatları için savaştığını görecek. Peaky Blinders’ın altıncı ve son sezonu, Shelby ailesinin geçmişi ve bugünü ile yüzleşmesine sahne olacak. Umbrella Academy’nin üçüncü sezonu, Hargreeves kardeşlerin Rus maceralarından döndüklerinde dünyanın çok farklı bir yer olduğunu görecek.

Deniz Canavarı, bir canavar avcısı ile beklenmedik bir bağ oluşturan genç bir kızın destansı hikayesidir. Hustle, İspanya’da yetenekli bir oyuncuyu keşfeden ve onu NBA denemesi için ABD’ye getiren şanssız bir basketbol avcısının hikayesi. İkna, Jane Austen’ın kalbiyle kafası arasında seçim yapması gereken bekar bir kadın hakkındaki romanından uyarlanan bir film. Gri Adam, kendi teşkilatından kaçan bir CIA paralı askeri hakkında bir casus gerilim filmi. Tár, gizemli bir yabancıyla tanışınca hayatı alt üst olan genç bir kadın hakkında bir psikolojik gerilim filmi.

Netflix Türkiye’nin Haziran programında herkese göre bir şeyler var, mutlaka izleyin!

Filmler

    • The Sea Beast (8 Haziran) – Bir canavar avcısı ile beklenmedik bir bağ oluşturan genç bir kızın destansı hikayesi.
    • Hustle (8 Haziran) – Şanssız bir basketbol avcısı, İspanya’da yetenekli bir oyuncu keşfeder ve onu NBA denemesi için ABD’ye getirir.
    • İkna (15 Haziran) – Sevdiği adamla evlenmemeye ikna edilmiş bekar bir kadın olan Anne Elliot, kalbini mi yoksa aklını mı dinlemek arasında seçim yapmak zorundadır.
    • The Grey Man (22 Haziran) – Kendi teşkilatından kaçan bir CIA paralı askeri, hayatta kalmak için tüm becerilerini kullanmalıdır.
    • Tár (29 Haziran) – Genç bir kadının hayatı, gizemli bir yabancıyla tanışınca alt üst olur.

Seri

    • Hepimiz Öldük (2. Sezon) (1 Haziran) – Hyosan Lisesi öğrencileri, kasabalarını yeni bir zombi salgını tehdit ettiğinde bir kez daha hayatları için savaşmalı.
    • Peaky Blinders (6. Sezon) (10 Haziran) – Sevilen dizinin son sezonunda Shelby ailesi, geçmişleri ve bugünleriyle yüzleşmek zorunda kalır.
    • The Umbrella Academy (3. Sezon) (22 Haziran) – Hargreeves kardeşler, Rusya maceralarından döndüklerinde dünyanın çok farklı bir yer olduğunu keşfederler.
    • Resident Evil (2. Sezon) (14 Haziran) – Umbrella Corporation’ın deneyleri ölümcül sonuçlarla devam ediyor.
    • The Sandman (Bölüm 1) (5 Haziran) – Aynı adlı çizgi romandan uyarlanan karanlık ve çarpık bir fantezi dizisi.

Bunlar, Haziran 2023’te Netflix’te izlenebilecek birçok yeni dizi ve filmden sadece birkaçı. Herkes için bir şeyler var, bu yüzden yeniliklere göz atmayı unutmayın!

Exit mobile version