Robert Downey Jr yeniden Iron Man mi oluyor? Kaptan Amerika geri mi dönüyor?

Robert Downey Jr yeniden Iron Man mi oluyor? Kaptan Amerika geri mi dönüyor?

“Captain America 4” Filmi İçin İsim Değişikliği ve Yeni Gelişmeler! Harrison Ford’un Paylaşımıyla Duyurulan “Captain America: Brave New World” Filmi Heyecan Uyandırıyor!

Captain America: Brave New World

Marvel Sinematik Evreni’nde heyecanla beklenen “Captain America 4” filmi için yeni bir gelişme yaşandı. Filmin daha önce “Captain America: New World Order” (Yeni Dünya Düzeni) olarak açıklanan adı, geçtiğimiz günlerde “Captain America: Brave New World” (Cesur Yeni Dünya) olarak değiştirildi.

Filmin yeni adı, Marvel hayranları arasında merak ve heyecan uyandırdı. Bu isim değişikliği, MCU’nun yeni Kaptan Amerika’sı Anthony Mackie ve William Hurt tarafından canlandırılan “General Thunderbolt Ross” karakterini devralan Harrison Ford’un bir sohbet sırasında çekilen fotoğrafıyla duyuruldu.

Ayrıca, film çekimlerinin tamamlanmasına kısa bir süre kala Amerikan basınından elde edilen bilgilere göre, Avengers: Endgame filmiyle “Iron Man” karakterine veda eden Robert Downey Jr’ın, Captain America: Brave New World setinde farklı yüksek güçlü otomobilleri kullanırken görüldüğü iddia ediliyor. Henüz bu iddialar doğrulanmasa da, Iron Man hayranlarını heyecanlandıran haberler olarak dikkat çekiyor.

“Captain America: Brave New World” filmi, 3 Mayıs 2024 tarihinde vizyona girecek ve Marvel Sinematik Evreni’ndeki süper kahramanların maceralarına devam edecek. Yeni isim ve potansiyel görüntüleriyle birlikte, bu film heyecan verici bir deneyim vaat ediyor.

Exit mobile version