Sertab Erener ve Alexandr Rybak düet mi yapacak? iki Eurovision kazananı bir arada

Sertab Erener ile Alexandr Rybak, bir araya geldi. İki sanatçı da ülkelerine Eurovision birinciliği getirerek büyük gurur ve heyecan yaşatmıştı.

Uluslararası Müzik Yarışması Eurovision'da ülkelerini temsil edip şampiyonluk kazandıran Sertab Erener ile Alexandr Rybak, bir araya geldi. Sertab Erener Türkiye'nin 2003, Alexandr Rybak ise Norveç'in 2009 yılı temsilcisi olmuştu.

Dünya çapında büyük ilgi gören Eurovision Şarkı Yarışması'nda 2003 yılında temsilci olan Sertab Erener ve 2009 yılında ülkesi Norveç'i temsil ederek birincilik elde eden Alexandr Rybak bir araya geldi.

Eurovision'un şampiyon temsilcileri, sosyal medyada paylaşılan fotoğraf kareleri ile sosyal medyada heyecan yarattı.

SÜRPRİZ DİYEREK PAYLAŞTI

Temsilcilerin fotoğrafı Eurovision Şarkı Yarışması fanlarını heyecanlandırdı. Sertab Erener, “Everyway That I Can” şarkısıyla Türkiye'yi temsil etmişti. Belaruslu şarkıcı Alexander Rybak ise “Fairytale” şarkısıyla temsilci olmuştu.

Alexander Rybak daha önce yaptığı bir açıklamada bir Türk şarkıcıyla düet yapmak istediğini söylemişti.

Sertab Erener ve Alexandr Rybak düet mi yapacak? iki Eurovision kazananı bir arada

TÜRKİYE EUROVISION'DA EN SON 2012 YILINDA YARIŞMIŞTI

Türkiye, TRT Genel Müdürlüğünün yaptığı açıklamayla 2013'ten beri Eurovision'a katılmıyor. Eurovision resmi sitesinde Türkiye'nin şarkı yarışmasına son kez 2012'de katıldığını, TRT'nin çekilme kararı aldığını açıklamıştı. Türkiye Eurovision'a ilk kez 1975 yılında katılmış, toplamda 34 yarışmada yer almıştı. Daha önce, 1976 – 1977- 1979 ve 1994 yıllarında çeşitli sebeplerle yarışmaya katılmama kararı alınmıştı. 2013'te ise TRT Genel Müdürlüğü Eurovision Şarkı Yarışması'ndan çekilme kararı almıştı.

Exit mobile version