Sevmedim Deme filmi gala gösterimi yapıldı

Kurtuluş Kuş ile Burak Bulut’un yaşam hikayesi Sevmedim Deme filmi izleyicisiyle buluşurken, görkemli Gala'ya ilgi yoğun oldu.

Sevmedim Deme filmi gala gösterimi yapıldı

Kitleleri peşlerinden sürükleyen Kurtuluş Kuş ile Burak Bulut’un yaşam hikayesine odaklanan “Sevmedim Deme” filminin gala gösterimi yoğun ilgiyle gerçekleştirildi.

Salonları hıncahınç dolduran sinema severler arasında kısa bir süre önce Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş ile ‘Alev Alev’ adlı bir tekliye imza atan İrem Derici de bulunuyordu. Oyuncu Sera Tokdemir’in de geldiği galada, Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’un tedavisine destek olduğu minik Mira da galada amcalarını yalnız bırakmadı. Bulut ve Kuş’un yakından ilgilendiği minik Mira’nın ikiliyle yollarının kesişme hikayesine de filmde yer verildi…

Kanyon AVM’deki gösterim öncesi tüm ekip basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Filmin yönetmeni Burak Kuka, filmin biyografi ve başarı hikayesi olduğunun altını çizerek, “Çok başarılılar. Ödüller vs. Yaptığı şarkılar tartışılmaz ama emin olun biz bu camianın başka bir tarafındayız, sinema olarak. Biz, ‘Bu kadar beğenilen, doğru işler yapan ve müzikleriyle Türkiye’ye gerçekten damga vuran iki arkadaş var. Bunun filmini yapalım.’ demedik açıkçası. Filmde izleyeceğiniz bütün hikayeler gerçek. Gerçekten müzik aşığı iki arkadaş var. Onların motivasyonu ve başarı hikayesi. Çok asıldılar ve çok emek verdiler. Bence güzel bir iş çıktı ama tabii ki takdir yine seyircimizin.” diye konuştu.

Yapımcı Tolga Aykut yaptığı açıklamada, filmi izlemeye gelenlere teşekkür ederek, “Çok keyifli bir proje yaptık. Çok yorulduk ama değdi. Burak ve Kurtuluş’a ve tüm oyunculara çok teşekkür ederim. Ayağınıza sağlık. İyi ki geldiniz.” dedi.

İki genç sanatçıyla sosyal medya üzerinden tanıştıklarını söyleyen Aykut, şunları aktardı: “Filmde de kendimi oynadım. Kısa kısa rollerim oldu. İstanbul’da tanıştık. Burak ve Kurtuluş’un bir araya gelmesini işledim filmde. 80’lerde, 90’larda arabesk filmler çok revaçtaydı. 2000’lere doğru bunlar bitişe geçti. Biz tekrar o sistemi canlandırmak istedik. Keyifli bir proje oldu.

Exit mobile version