Shifting nasıl yapılır? Shifting Adım Adım Metodlar

Şu anda hayatınızı değiştirme gücüne sahipsiniz.

Shifting nasıl yapılır? Shifting Adım Adım Metodlar

Çoğu zaman hayatın başımıza gelen kurban zihniyetine kapılırız, ama gerçekte hayat bizim aracılığımızla gerçekleşir ve biz hayatımızın ortak yaratıcılarıyız.

Ego zihnimiz bize yeni bir yaşam tarzına geçmek için gerekenlere sahip olmadığımızı söyleyecektir ama sonsuz ruhumuz olan sevgi bize tek yapmamız gerekenin algımızı değiştirmek olduğunu ve bir mucizenin gerçekleşeceğini söyler.

Bir durumu, durumu değiştirmeye veya tüm hayatınızı değiştirmeye gerçekten hazırsanız, bunlar başlamak için birkaç yer.

1. Şu anda neredesin?

Hayatınızda büyük değişimler yaratmadan önce, şu anda hayatınıza dürüstçe bir göz atmanız gerekir. Dünyada nasıl görünüyorsun? Senin için neler oluyor?

Zihnin kontrolü ele geçirmesine izin vermeden, şu soruların yanıtlarını yazın:

İstediğimi elde etmemi engelleyen şey nedir?

Bu konuda beni en çok rahatsız eden şey nedir?

Kendimi yargılıyorum?

Hayatımda bu sezon hakkında oldu?

Öğrendiğim dersler nelerdir?

En çok minnettar olduğum şey?

2. Ne istiyorsun?

Şu anda bulunduğunuz yerle barıştıktan sonra (ki sanırım daha fazlasını istemediğiniz şey budur), ne istediğinize odaklanmak için zaman ayırmanız önemlidir . Çoğumuz bir anda istemediğimiz şeyler hakkında konuşabiliriz, bu yüzden ne istediğinize bakarak beyninizi başarı için yeniden yapılandırmanız gerekecek.

Evren özgüllüğü sever, bu yüzden hayatınızın nasıl görünmesini istediğiniz konusunda çok net olun. Sadece “daha fazla para” demeyin çünkü daha fazla para kazanabilirsiniz ama bu fark etmeniz için bile yeterli değildir. “Bir koca” bulmak istiyorsanız, sadece bunu belirtmekte dikkatli olun çünkü birçok koca (evli erkek!)

Kalemde güç vardır ve çoğu başarılı insan hayallerini sanki şimdi sahiplermiş gibi yazarlar, bu yüzden hayatınız için istediğiniz her şeyin bir listesini yapın ama bunu şimdi ona sahip olduğunuzu ima edecek şekilde söyleyin. Örneğin, “Şu anda taptığım işi yaparak kazandığım ayda fazladan 10K için minnettarım”. “Bu yıl her ay 5 yeni müşteriyle sözleşme imzalamanın benim için bu kadar kolay olmasına bayılıyorum”. “Her hafta 2 kilo verdiğim için çok minnettarım, kendimi harika hissediyorum”.

Ayrıca her cümleye “ben varım”, “yaşadım”, “yaşıyorum” diye başlayabilir ve hayalinizin her zerresini içinizden çıkarana kadar yazmaya devam edebilirsiniz. Bazı günler günlüğünüz çok zorlanmış görünebilir, diğer günler yarın mevcut realitenizde deneyimlemek istediklerinizin bir yansıması olabilir, ancak bu uygulamayı her gün ve her gün taahhüt ederek kendi başınıza değişimleri görmeye başlayacaksınız.

3. Karar
verin Artık ne istediğinizi bildiğinize göre, bunun size ait olduğuna karar vermelisiniz . Karar vermeden şu an bulunduğunuz yerden gitmek istediğiniz yere taşınamazsınız.

Şu anki ve gelecekteki yaşamınız, verdiğiniz kararların doğrudan bir yansımasıdır.

Size birçok yaşam çizgisi gönderilmiş olabilir, ancak bunlara ulaşmaya karar vermeniz ve seçmeniz gerekir.

Hayatınızda katlandığınız şeylerin bittiğine, vasatın bittiğine ve hikayenizin bittiğine karar verin.

Bugün ………. ile işim bitti ve ben……

4. Seçtiğiniz herhangi bir kimliği oluşturabilmeniz için kimliği bırakın!

Ne yaptığın değil, kim olduğun önemli.

İnsanlar kimliğin kalıcı olduğunu düşünürler çünkü onların kimlikten anladıkları aslında koşullanma ve çevredir. Kendilerini değişemeyeceğine, onları oluşturan tüm o küçük şeylerin kalıcı olduğuna ama bunun çoğunun inanç ve şartlanmadan geldiğine ikna ederler.

Kimlik rüzgarla değişebilen bir buhar gibidir çünkü gerçek şu ki, ego temelli kimlik gerçek değildir ve ruhunuzun özü olan gerçek kimlik kaynakla birdir, bu nedenle enerjisi geniş ve buhar gibidir.

Yani bu içgörü ile DNA hücrelerinizi bile değiştirme gücüne sahipsiniz.

O realitede kim olduğunuza göre çevrenizdeki realiteyi değiştirme gücüne sahipsiniz.

Bugün nefret ettiğiniz bir işe giriyor olmanız veya partnerinizle aranızdaki ilişkinin iyi olmaması önemli değil. Önemli olan, inanılmaz derecede güçlü, zeki, manyetik, süper insan olduğunuz inancına bağlı kalmanızdır!

Tam olarak kim olmak istediğini yaz. Ayrıntılar konusunda net ve net olun ve varlığınızda bu titreşimin kimliğinin her zerresini hissedin. Gerçekliğiniz size farklı bir şey gösterse bile (nefret ettiğiniz bir işe gitmek zorunda olmanız gibi) bunun konuyla ilgisi yoktur. Eski realitenin, şimdi çözülmekte olan eski düşünce formlarının bir tezahürü olduğunu bilin, böylece yeni yaşam doğuyor.

ŞİMDİ yarattığınız bu kimlik olabilirsiniz çünkü bunu seçme gücüne sahipsiniz.

Özde, BS olmadan sizsiniz.

Öyleyse başla, BS bahaneleri olmadan sen kimsin?

Şimdi vizyonunuz olsaydı, kendiniz hakkında neye inanmak zorunda kalırdınız?

5. ŞİMDİ O olun

İstediğini değiştirmenin ve tezahür ettirmenin sırrı, o olmaktır. Bunu, üzerinde çalıştığınız bir şey olarak geleceğe koymayın, şimdiymiş gibi davranın.

Kimlik egzersizinde yaptığımız gibi, eyleme geçmeye ve ilham almaya buradan başlıyoruz.

Engelleriniz hakkında farkındalığa sahip olmak harika ama artık yeni inanç sisteminden harekete geçmelisiniz.

Zengin olmak istiyorsanız, belirli bir markayı gerçekten istiyorsanız, diş macunundaki 2 dolarlık fiyat farkını tartışmayın. Zengin haliniz üzerine meditasyon yapmak için zaman harcamış olsaydınız, bu kişi daha düşük markalı bir diş macununa 2 dolar tasarruf etmeyi düşünür müydü? Bu, Chanel'de çıldırmanız gerektiği anlamına gelmez, ancak hayatınızın her gün nihai vizyonunuzla uyumsuz olduğunuz alanlarına bakın ve şimdi öyle olun.

Kilo vermek istiyorsanız, ideal vücuttaki versiyonunuz onun gününü nasıl geçirirdi?

Ne yapacaktı, zamanını nasıl geçirecekti?

Kariyerinizde seviye atlamak isteseydiniz, o versiyonunuz ne tür insanlarla zaman geçirirdi, ne okurdunuz, nereye giderdiniz?

Hangi riskleri alıyor olurdunuz, paranızı nasıl yönetirdiniz?

Vizyonunuza bir göz atın ve hayatınızın seviyesini ŞİMDİ gelecekte değil, şimdi olsun, nerede yükseltebileceğinizi görün.
Nihai halinizin hareket etme, düşünme, hissetme ve davranma şeklinizle uyum içinde olmadığınız zamanlarda kendinizi yukarı çekmeye çalışın.

Hayatınızda değişiklik yapma gücü içinizdedir. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için içsel çalışmayı yapm

Exit mobile version