Sıcak Kafa yayınlandı! Merakla bekleniyordu

Afşin Kum'un eserinden diziye aktarılan Sıcak Kafa izleyici ile buluştu. Netflix külliyatında yerini alan Sıcak Kafa binler tarafından heyecanla bekleniyordu.

Afşin Kum imzalı kitaptan uyarlanan ve binler tarafından merakla beklenen Sıcak Kafa 2 Aralık tarihi itibar ile Netflix'te erişime açıldı. Başrollerini Osman Sonant, Hazal Subaşı ve Şevket Çoruh'un paylaştığı dizi, heyecan verici bir distopya hikayesi anlatıyor.

Dijital dizi ve film içeriği platformu Netflix, özgün projelere de ağırlık vermeye başladı. Platformun son Türk dizisi, Afşin Kum'un aynı adlı yeraltı romanından uyarlanan “Sıcak Kafa” izleyici ile buluştu. 

Sıcak Kafa yayınlandı! Merakla bekleniyordu

Dizinin yönetmenliğini Mert Baykal ve Umur Turagay'ın üstlenirken; senaryosunu Mert Baykal, Müjgan Ferhan Şensoy, Zafer Külünk ve Gökhan Şeker'in kaleme aldı. Sıcak Kafa Netflix'te izleyicilerle buluştu. Distopik ve macera türündeki dizininin başrolünde Osman Sonant, Hazal Subaşı ve Şevket Çoruh yer alıyor.

SICAK KAFA NE ANLATIYOR?

İletişim yoluyla yayılan bir salgının pençesindeki distopik bir dünyada, hastalığa bağışıklık kazanmış olan dil bilimci Murat Siyavuş acımasız bir kurumun hedefi hâline gelir. Osman Sonant’ın hayat verdiği Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçarak sırların peşine düşmeye başlar.

Exit mobile version