Skeç Sokağı oyunu tiyatro seyircisiyle buluşuyor

Genç yeteneklerin yer aldığı Skeç Sokağı, 26 Ocak Perşembe günü Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde tüm tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Komedi türündeki Skeç Sokağı ekibinde Deniz Çıkmaz, Pınar Ertüm, Ecenur Minsin, Emel Köksal, Birdal Aktürk, Müberra Zeynep Altıntaş, Mert Korkmazgil, Metin Batmaz, Cihan Kaymaz, İlkay Akkol, Ayşegül Ün ve Zeynep Gül Küçük yer alıyor.

Skeç Sokağı’nın konusu

Deniz Çıkmaz’ın yazıp yönettiği tiyatro oyununun konusu; Ruhunu şeytana satan bir kızın dileklerinde yaşadığı aksiliklerden oluşan hayat hikayesi konu alan Satılık ruh, Sevgilisinin evine gelen Bora, hırsız sanılıp sevgilisi Melike tarafından bayıltılır. Bu durumu saklamaya çalışan aile sahte bir cenaze töreni düzenler ama işler yolunda gitmez bu durumun komedisini konu alan cenaze evi, Dağ başında arabası bozulan Behçet’in eşi doğum yapmak üzeredir, onun mücadelesini konu alan Doğum sancısı ve Avrupai bir ailenin Anadolulu bir aileye kız istemeye gitmesini konu alan Mezhebi Genişler.

Skeç Sokağı oyunu tiyatro seyircisiyle buluşuyor

Birbirinden komik dört skeç ve müzik ziyafetinin olduğu Skeç Sokağı, Küçükçekmece Çıkmaz Sokak Tiyatro ekibinin oyunudur. Skeç Sakağı, 2 perdeden oluşup 1 saat 30 dakika sürecek.

Exit mobile version