The Last of Us Kathleen kimdir? Neden Henry’ye düşman?

The Last of Us Kathleen kimdir? Neden Henry'ye düşman?

Son günlerin en popüler dizisinde Kathleen karakteri dikkat çekiyor. HBO’nun 5. bölümü geride kalan dizisi The Last of Us’da Kathleen kimdir? Neden Henry’ye düşman? Bu iki soru yayınlanan son bölümle birlikte kafaları kurcalamaya başladı.

The Last of Us Kathleen kimdir?

The Last of Us dizisinde Melanie Lynskey’in Kathleen’i oynaması için seçildiği haberi açıklanınca Yellowjackets dizisinin hayranları çok sevindi. Lynskey, karmaşık ve genellikle şiddetli kadın karakterleri canlandırma becerisiyle tanınır ve Kathleen de bir istisna değildir. Lynskey’nin canlandırdığı her kadın karakterde cesaret ve öfke sergileme yeteneği, The Last of Us son bölümde gördüklerimizin küçük bir parçası olduğunu gösteriyor. Kathleen’le ilk kez en acımasız anlarında, istediği zaman insanları öldürdüğü anlarda tanışsak da Lynskey’in karakter seçimi, Kathleen’in öfke ve intikamın ötesinde motivasyonları olduğunu gösteriyor. Liderlik ettiği topluluğa bakıldığında, bu korkunç ekibin gelecekte neler yapacağına dair net bir yol haritası ortaya çıkıyor.

The Last of Us 9. bölüm izle Dizirix yeni bölüm hd izle

Avcılar, bilindikleri gibi, bölgelerine giren herkesi acımasızca öldüren düşmanca bir topluluktur. Joel ve Ellie onlarla Pittsburgh’da karşılaştıklarında, kısa süre sonra Avcıların bölgelerine giren “turistlere” karşı nazik olmadığını anlarlar. Avcılar, kendilerine ait olanı korumak için, ilk elden gördüğümüz aşırı ve ölümcül önlemler alıyor. Kathleen tanıtıldığından beri hayranlar, Avcıları ve neler yapabileceklerini merak ediyor.

Exit mobile version