Ünlü şair ve ozan Abdurrahman Delen’in yeni kitabı çıktı

Şair Abdurrahman Delen'in "ŞÂİRİN DİLİNDEN" şiir kitabı Diksiyon ve Edebiyat Yayınlarından çıktı. Ünlü şair 'Edebiyat ve kültür dünyamıza hayırlı olsun.emeği geçen herkese teşekkür ederiz" diyerek sosyal medya mesabından müjdeyi verdi.

Ünlü şair ve oran Abdurrahman Delen, şiir severlerin başından sonuna kadar, sıkılmadan haz duyarak okuyabileceği şiir kitabı ‘Şairin Dilinden’ Diksiyon ve Edebiyat Yayınları’ndan çıktı.

Diksiyon ve Edebiyat Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Aydın, kitapla ilgili şu ifadeleri kullandı;

Diksiyon ve Edebiyat Yayınlarından, Şâir Abdurrahman Delen’in “ŞÂİRİN DİLİNDEN” şiir kitabı, edebiyat ve kültür dünyamıza hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Okuyucu, Şair Abdurrahman Delen’in şiirlerini okurken, ülkemizin sorunlarına duyarlılığını, Vatan Cumhuriyet ve Atatürk sevgisininin, Tarih ve Milli duyguların, aşkın, hasretin, sıla, memleket özlemi ve sevgisinin işlendiğini görür. Arı Türkçenin kullanımına, duru pınarların berraklığıyla, akıcılığına kapılıp giderken, bir anda bambaşka diyarlarda, zaman üstü zamanda buluverir kendini.

Şiirseverlerin başından sonuna kadar, sıkılmadan haz duyarak okuyabileceği, dizelerinde, mısralarında kendine ait bir şeyler bulacağı, adeta şiirlerle bütünleşeceği, “Şairin Dilinden” şiir kitabının edebiyat dünyamıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim.

Abdurrahman Delen

 

Exit mobile version