Ünlü oyun Valheim için Xbox çıkış tarihi belli oldu

Ünlü oyun Valheim için Xbox çıkış tarihi belli oldu

Valheim Xbox için resmi çıkış tarihi açıklandı. Oyun, 14 Mart’ta Xbox konsolunda çıkış yapacak. Valheim, 2021 yılında erken erişim lansmanından bu yana PC oyuncuları tarafından büyük bir başarı kazandı. İskandinav temalı ve zorlu hayatta kalma mekanikleriyle oyun, hayatta kalma mücadelesine aç olan oyuncuların ilgisini çekti. Xbox konsol kullanıcıları, artık Viking olma hayalini gerçekleştirebilecek. Oyunun çıkışının duyurusu, bir fragmanla yapıldı ve oyun içi görüntüler ve oynanış mekanikleri tanıtıldı. Geliştirici, yakın zamanda oyuna bir güncelleme geleceğini belirtti. 2023 yılı Valheim için büyük bir yıl olması bekleniyor ve oyunun sadık hayranları, yeni oyuncu kitlesinin de hikayeye erişebilmesini istiyor.

Valheim Xbox çıkış tarihi belli oldu

Valheim Xbox için resmi çıkış tarihi açıklandı. Oyun, 14 Mart’ta Xbox konsolunda çıkış yapacak. Valheim, 2021 yılında erken erişim lansmanından bu yana PC oyuncuları tarafından büyük bir başarı kazandı. İskandinav temalı ve zorlu hayatta kalma mekanikleriyle oyun, hayatta kalma mücadelesine aç olan oyuncuların ilgisini çekti.

Xbox konsol kullanıcıları, artık Viking olma hayalini gerçekleştirebilecek. Oyunun çıkışının duyurusu, bir fragmanla yapıldı ve oyun içi görüntüler ve oynanış mekanikleri tanıtıldı. Geliştirici, yakın zamanda oyuna bir güncelleme geleceğini belirtti. 2023 yılı Valheim için büyük bir yıl olması bekleniyor ve oyunun sadık hayranları, yeni oyuncu kitlesinin de hikayeye erişebilmesini istiyor.

Exit mobile version