Wednesday’den rekor! Stranger Things’i geçti

Sekiz bölümden oluşan ilk sezonu ile izleyici karşısına çıkan Wednesday, 341 milyon saat izlenmeyle küresel olarak en çok izlenen diziler listesinde ilk sıraya yerleşti.

Wednesday'den rekor! Stranger Things'i geçti

Tim Burton imzalı yeni dizi ‘Wednesday’ rekora imza attı. Dizi ilk haftada 341,23 milyon saat izlenmeyi geçti. 335 milyon saat izlenmeyle rekoru olan ‘Stranger Things’in dördüncü sezonunu geride bıraktı.

Tim Burton’un daha önce animasyon şeklinde sinemaya uyarlanan Addams Ailesi’nin tuhaf kızı Wednesday’e konu alan yeni dizisi, yayınlandığı ilk haftada izlenme rekoru kırdı. Sekiz bölümden oluşan ilk sezonu ile izleyici karşısına çıkan dizi, 341 milyon saat izlenmeyle küresel olarak en çok izlenen diziler listesinde ilk sıraya yerleşti.

Wednesday'den önce, yayınlandığı dijital platformda ilk haftasında en çok izlenen dizi 335 milyon izlenmeyle ‘Stranger Things’in dördüncü sezonuydu. Küresel listede en çok izlenen dizi olmasının yanı sıra Wednesday, platformun yayın yaptığı 93 ülkenin 83’ünde de haftanın en çok izlenen dizi oldu.

Başrolünde Jenna Ortega’nın olduğu dizi, gotik bir akademide okuyan Wednesday’ın hem genç olmanın getirdiği zorluklarla hem de ünlü ailesini yakından ilgilendiren gizemli cinayetlerle uğraşmasını konu alıyor.

Exit mobile version