Yalnızca kadınların özel gösterisi: “Erkekler Gülemez”

Ayşegül Kaplan, tek kişilik stand-up öğretmeni "Erkekler Gülemez" ile seyircisiyle buluşuyor. Erkeklerin alınmadığı, yalnızca kadınların özel kahkaha dolu gösterisinin fotoğrafları Biletinial'da satışa çıktı.

Erkekler Gülemez

Ayşegül Kaplan, tek kişilik stand-up öğretmeni “Erkekler Gülemez” ile seyircisiyle buluşuyor. Erkeklerin alınmadığı, yalnızca kadınların özel kahkaha dolu gösterisinin fotoğrafları Biletinial’da satışa çıktı.
Yıllarca sosyal mecralarda sürdürdüğü “Kız Kafası” konseptiyle binlerce kadın seyirciye ulaşan Ayşegül Kaplan, tek kişilik stand-up öğretmeniyle sahneye çıkıyor. Erkek seyircilerin alınmadığı, sadece kadınlara özel bu özel gösterinin etkisi Türkiye’nin lider biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı. Ayşegül Kaplan’ın kadın-erkek rehberi en açık ve şeffaf bir şekilde kadın gözüyle ele alınan 90 anlatım öğretmeni, kadın kadının kahkaha atmak isteyenler bekliyor. “Erkekler Gülemez”, 22 ve 23 Haziran’da Ankara Farabi Sahnesi’nde, 19 Temmuz’da ise İzmir Performance Hall’de seyirciyle buluşacak.

Exit mobile version