Yıldız rapçiler 28 Haziran’da İstanbul’da buluşuyor

Yıldız rapçiler 28 Haziran'da İstanbul'da buluşuyor

Rap yaptıkları yıldızları 28 Haziran’da Dropout Festival’23’te aynı sahnede buluşuyor. İstanbul KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek etkinlikte dünyaca ünlü rap yıldızı Wiz Khalifa’nın yanı sıra Ceza, Motive ve sürpriz rap sanatçısı sahne alacak.
Rap yaptığı dev isimleri 28 Haziran’da Dropout Festival’23 için KüçükÇiftlik Park’ta bir araya geliyor. Yüzdeyüz Müzik katkıları, URU ve Concerts East organizasyonuyla değişikliği Dropout Festival’23’ün etkileyici Biletinial üzerinden satışa sunuldu.
Rapin gittiği dünyaca ünlü ismi Wiz Khalifa’yı bir kez daha Türkiye’deki hayranlarla buluşturacak festivalde Türk müzik rap sahnesinin önde gelen isimlerinden Ceza ve genç yıldız Motive’nin yanı sıra sürpriz isimler de sahne alacak. “Show and Prove” albümüyle kısa süre boyunca rap gittikleri zirve listelerinde yükselmeyi başaran Wiz Khalifa, “You Again”, “Young, Wild & Free”, “Sucker for Pain”, “Black and Yellow” gibi sayısız liste başı şarkıya imza attı. Bruno Mars, Maroon 5, The Weeknd, Snoop Dogg, will.i.am, Imagine Dragons, Miley Cyrus gibi dünya yıldızlarıyla birlikte icrala büyük bir hayran kitlesine ulaşan Wiz Khalifa, dünyaca ünlü bir rap fenomenine dönüştü.
Wiz Khalifa önceki performanslarıyla sahneyi ısıtacak isimler arasında yer alan Ceza, 2002’de yayımladığı ilk solo albümü “Med Cezir”le başlayan müzik yolculuğunda Türkçe rapin devlerinin mülkünün adını yazdırdı. “Çekmece Flow” adlı şarkıyla dikkatleri üzerine çekici Motive ise “Makaveli” ve “22” albümlerinin yanı sıra “Takip”, “Ömrüm”, “Mektup”, “TOTEM”, “10 MG” gibi çok sayıda tekli yayımlayarak yerli sahnenin vazgeçilmezleri arasında yer aldı.

Exit mobile version