Zehra Korumaz’dan Sihirli Kitap’la etkileyici bir yolculuğa hazır mısınız? İşte Zehra Korumaz’ın yeni kitabı

Zehra Korumaz’dan Sihirli Kitap’la etkileyici bir yolculuğa hazır mısınız? Zehra Korumaz’ın yeni kitabı çıktı. “Sihirli Kitap” İle hotansiyelinizin derinliklerine dalmaya ve bilinçaltının gücünü keşfetmeye hazır olun. Bu kitapla sürdürülebilir iyi hissetmenin kapılarını aralayabilirsiniz.

Zehra Korumaz’ın Kuantum, bilinç, bilinçaltı, hipnoterapi, bilimsel ve hipnotik dua gibi pek çok alanda yaptığı kapsamlı araştırmaların sonucunda ortaya çıkan “Sihirli Kitap” bilinçaltının gizemli dünyasının kapılarını aralıyor ve sizi dönüşümün sınırlarını zorlamaya çağırıyor.

Zehra Korumaz'dan Sihirli Kitap’la etkileyici bir yolculuğa hazır mısınız? İşte Zehra Korumaz'ın yeni kitabı

Uzun yıllardır kişisel gelişim üzerine araştırmalar yapan ve danışanlarıyla yaptığı uygulamalarla büyük başarı elde eden psikolog Zehra Korumaz, geliştirdiği özgün teknik ile bireyin kendini tanıması, değer vermesi ve kendini sevmesini kolaylaştırarak sürdürülebilir iyi hissetme halinde olmasını sağlıyor.

Okurların düzenli şekilde 12 sayfalık günlük okumalarını yaparak tekniği uygulamış olacaklarını ve böylece ilk günden itibaren iyi hissetme halinin oluşmaya başlayacağını söyleyen Zehra Korumaz “41 günlük uygulamanın sonucunda “Sihirli Kitap” ile siz de kendi içsel güçlerinizi keşfedecek ve hayallerinizi gerçekleştirme potansiyelinizi açığa çıkarma şansına sahip olacaksınız” diyor.

“Sihirli Kitap” unutulmaz bir yolculuk vadediyor

Bu kitapla birlikte, iç dünyanızda büyük bir dönüşüm başlatacak ve hayatınızı fark edeceğiniz ölçüde değiştirecek olağanüstü bir deneyime adım atacaksınız. Zehra Korumaz’ın etkileyici kalemiyle hayatınıza dokunacak olan bu kitap, sadece bilgi sunmakla kalmayıp okuyucuların derinlemesine bir içsel keşif yapmalarını sağlıyor.

“Sihirli Kitap” size, kendinizi ve potansiyelinizi hiç olmadığı kadar yakından tanıma fırsatı sunuyor. Bilinçaltınızın gücünü anlamak ve yönlendirmek için özgün tekniklerle donatılmış olan bu kitap, size rehberlik etmenin de ötesine geçerek, okundukça gerçek bir dönüşüm aracı oluyor.

Armoni Yayıncılık tarafından yayımlanan “Sihirli Kitap” 17 Haziran 2023 tarihinde raflardaki yerini alacak.

Zehra Korumaz kimdir?

Zehra Korumaz sanayici iş insanı, gemolog ve araştırmacı yazar olarak tanınan bir kişidir. Aynı zamanda 19 farklı kişisel ve ruhsal gelişim alanında uzman eğitmenlik yapmaktadır. Yaşam felsefesi “insanca yaşamak” üzerine kuruludur. İnsanın gücünün akıl ile kavranamayacak kadar yüksek olduğuna inanır ve insan bedenini kendi kendini şifalandırabilen bir mekanizma olarak görür.

Şifa kavramına olan bakış açısı sadece bedensel, ruhsal ve düşünsel şifayı kapsamaz, aynı zamanda tüm yaşam alanlarında bir güzellik ve değişim yaratmayı hedefler. Uzmanlık alanları arasında doğal taşlar, kuantum terapi, meditasyon koçluğu, hipnoterapi ve yaşam koçluğu gibi konular bulunmaktadır.

Zehra Korumaz, insanların potansiyellerini keşfetmeleri ve kişisel gelişimlerini desteklemeleri için çalışmalarını sürdürmektedir.

Exit mobile version