2 Weeks dizisini izle bütün sezonlar! Dizinin konusu ve oyuncuları

2 Weeks dizisini izle bütün sezonlar! Dizinin konusu ve oyuncuları

2 Weeks dizisini izle bütün sezonlar! Dizinin konusu ve oyuncuları merak konusu. “2 Weeks” Güney Kore yapımı bir aksiyon ve gerilim dizisidir. Dizi, 2013 yılında MBC televizyonunda yayınlanmış ve başrolünde Lee Joon-gi, Kim So-yeon, Ryu Soo-young ve Park Ha-sun gibi ünlü oyuncuları içermektedir. Hikayesi, suç dünyası ile iç içe olan ve iki hafta içinde masumiyetini kanıtlamaya çalışan bir adamın hayatını konu alır.

2 Weeks dizisini izle

“2 Weeks” dizisi, başarılı oyuncu kadrosu, sürükleyici hikayesi ve gerilim dolu sahneleri ile dikkat çeken bir yapımdır. Eğer gerilim ve aksiyon dolu Kore dizilerini seviyorsanız, bu diziyi mutlaka izlemeniz önerilir.

“2 Weeks” dizisi, 2013 yılında MBC televizyonunda yayınlanmıştır. Başrol oyuncuları Lee Joon-gi, Kim So-yeon, Ryu Soo-young ve Park Ha-sun’dur. Dizinin hikayesi, suç dünyası ile iç içe olan ve masumiyetini kanıtlamaya çalışan bir adamın hayatını konu alır.

Two Weeks [투윅스] (MBC) Teaser - ASIA UNIVERSE

Dizinin senaristi So Hyeon-kyeong ve yönetmeni Son Hyung-suk’dur. Müzikleri Koreli besteci Kim Tae-seong tarafından hazırlanmıştır. Soundtrack albümü, “Run” by Nell, “Don’t Go” by Lim Jeong-hee, “Turning” by Noeul, “Miracle” by Jung Dong-ha ve “The Day” by Zitten gibi şarkıları içermektedir.

“2 Weeks” dizisi, Güney Kore ve uluslararası alanda büyük bir izleyici kitlesine sahiptir ve birçok ödül kazanmıştır. Çekimleri Güney Kore’nin farklı şehirlerinde gerçekleştirilmiştir.

Eğer Kore dizileri ve aksiyon/gerilim türündeki diziler hoşunuza gidiyorsa, “2 Weeks” dizisini izlemeyi düşünebilirsiniz. Başarılı oyuncu kadrosu, sürükleyici hikayesi ve gerilim dolu sahneleri ile size eğlenceli bir dizi deneyimi sunacak.

Başrol oyuncuları ve karakterleri

– Lee Joon-gi – Jang Tae-san: Başrol oyuncusu Lee Joon-gi, Jang Tae-san karakterini canlandırır. Jang Tae-san, suç dünyası ile bağlantılı ve eski kız arkadaşının kızının hayatını kurtarmak için iki hafta içinde masumiyetini kanıtlamak zorunda olan bir adamdır.
– Kim So-yeon – Park Jae-kyung: Kim So-yeon, dizide başarılı ve hırslı bir savcı olan Park Jae-kyung’u canlandırır. Park Jae-kyung, Jang Tae-san’ın masumiyetini kanıtlamaya yardımcı olmak için elinden geleni yapar.
– Ryu Soo-young – Im Seung-woo: Ryu Soo-young, Jang Tae-san’ın eski kız arkadaşı ve şimdiki polis dedektifi olan Im Seung-woo’yu canlandırır. Im Seung-woo, Jang Tae-san’ın masum olduğuna inanarak ona yardım etmeye çalışır.
– Park Ha-sun – Seo In-hye: Park Ha-sun, dizide Jang Tae-san’ın eski kız arkadaşı ve şimdiki eşi olan Seo In-hye’yi canlandırır. Seo In-hye, Jang Tae-san’ın kızının hayatını kurtarmak için onunla işbirliği yapar.

Dizinin yönetmeni Son Hyung-suk ve senaristi ise So Hyeon-kyeong’dur. Müziği Koreli besteci Kim Tae-seong tarafından hazırlanmıştır. Dizi, yayınlandığı dönemde hem Güney Kore’de hem de uluslararası alanda büyük beğeni toplamış ve birçok ödül kazanmıştır.

– Dizinin İzleyici Kitlesi ve İzlenme Oranları: “2 Weeks” dizisi, Güney Kore’de ve dünya genelinde büyük bir izleyici kitlesine sahiptir. Dizi, yayınlandığı dönemde Güney Kore’de ortalama %10’luk izlenme oranlarına ulaşmıştır.

– Ödüller ve Başarılar: “2 Weeks” dizisi, yayınlandığı dönemde hem Güney Kore’de hem de uluslararası alanda büyük beğeni toplamış ve birçok ödül kazanmıştır. Örneğin, 2013 MBC Drama Ödülleri’nde Lee Joon-gi En İyi Aktör, Ryu Soo-young En İyi Yeni Aktör, Kim Hye-ok En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödüllerini kazanmıştır.

– İlginç Bilgiler: “2 Weeks” dizisi, aynı adı taşıyan bir Japon mangasından uyarlanmıştır. Ayrıca, Lee Joon-gi’nin askerlik dönüşü çektiği ilk televizyon dizisi olma özelliğini taşır.

Exit mobile version