Acun Ilıcalı’nın ‘kansız’ sözüne içerleyen Serkay Tütüncü’den sert açıklama

Acun Ilıcalı'nın 'kansız' sözüne içerleyen Serkay Tütüncü'den sert açıklama

Acun Ilıcalı’nın ‘kansız’ sözüne içerleyen Serkay Tütüncü’den sert açıklamalar geldi. Şu sıralar başarılı dizilerde rol alan ünlü oyuncu, eski bir Survivor yarışmacısıydı.

Acun Ilıcalı ve Serkay Tütüncü Arasında Gerginlik

Acun Ilıcalı’nın eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü’ye “Kansız” demesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Serkay Tütüncü, bu sözlere oldukça sert bir yanıt verdi. Şu anda “Kirli Sepeti” dizisinde rol alan Tütüncü, Acun Ilıcalı’ya yönelik eleştirilerini dile getirdi.

Serkay Tütüncü’nün Yanıtı

Serkay Tütüncü, Acun Ilıcalı’nın kendisine “Kansız” demesine oldukça sert tepki gösterdi. Tütüncü, “Yıllardır televizyon programları yapıyorsun, yapımcılık yapıyorsun… Senin programına gelip varını yoğunluğu koyan yarışmacılara kansız diyorsun… Ne kadar ayıp yaptığın… Kansız değilim Acun abi… Çok şükür kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim” ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı’nın Eleştirisi

Acun Ilıcalı, geçmişte Hülya Avşar’ın oğlunu oynadığı “Masumiyet” dizisinin setinde verdiği röportajda, Serkay Tütüncü’nün Survivor ile ilgili yorumlarına “Kansız” şeklinde tepki göstermişti.

Bu olay, Acun Ilıcalı ve Serkay Tütüncü arasında yaşanan gerginliği gözler önüne seriyor. Tütüncü’nün sert yanıtı, sosyal medyada geniş yankı buldu ve tartışmaları alevlendirdi.

Exit mobile version