“Ada Masalı” Dizisi Büyük Bir Uluslararası Başarıya İmza Attı

"Ada Masalı" Dizisi Büyük Bir Uluslararası Başarıya İmza Attı

“Ada Masalı”, Ay Yapım tarafından üretilen ve başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un yer aldığı Türk dram ve romantik komedi dizisidir.

“Ada Masalı” Dizisinin Uluslararası Başarısı

Dizi, ilk bölümü 15 Haziran 2021’de yayınlanmış ve 11 Aralık 2021’de 25 bölümüyle final yapmıştır. Dizi, uluslararası alanda büyük başarı elde etmiş ve bu başarı, dizi satışları ile de kendini göstermiştir.

Dizi Satışları ve Uluslararası Yankı

“Ada Masalı” dizisinin yurt dışı satış başarısı hız kesmeden devam etmektedir. Dizi, Amerika, İspanya ve Rusya başta olmak üzere 40’dan fazla ülkede satışa sunulmuştur. Dizi, uluslararası platformlarda da büyük ilgi görmüş ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilmiştir.

Başroller ve Kadro

Dizinin başrollerinde Alp Navruz “Poyraz Ali Özgür” ve Ayça Ayşin Turan “Haziran Sedefli” karakterlerini canlandırmıştır. Dizi, Ali Bilgin yönetmenliğinde çekilmiş ve Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Bedia Ener, İpek Tenolcay, İlkay Akdağlı, Rami Narin, Özge Demirtel, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ ve Eylül Ersöz gibi ünlü isimlerle beraber hazırlanmıştır.

Dizinin Öne Çıkan Özellikleri

“Ada Masalı”, romantik komedi türünde bir dizi olup, İzmir’de çekilmiştir. Dizi, klasik romantik komedi unsurlarının yanı sıra dramatik öğeleri de içermekte ve izleyici kitlesini hem eğlendirmeyi hem de duygusal anlamda etkilemeyi amaçlamaktadır.

“Ada Masalı” dizisinin uluslararası başarısı, Türk dizilerinin yurt dışında ne kadar popüler olduğunu bir kez daha göstermiştir. Dizi, uluslararası satışlarda elde ettiği başarıyla Türk televizyon endüstrisinin kalitesini ve çekiciliğini global bir platformda sergilemiştir.

Exit mobile version