Adım Farah yeni bölüm fragmanı izle! Adım Farah 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Adım Farah yeni bölüm fragmanı izle! Adım Farah 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV’nin kısa sürede en sevilen dizisi haline gelen Adım Farah, son olarak 6. bölümüyle ekrana geldi.

Adım Farah yeni bölüm fragmanı izle

Demet Özdemir ile Engin Akyürek’in başrolünü paylaştığı Adım Farah, dün akşamki bölümüyle izleyenleri ekran başına topladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Adım Farah yeni bölüm fragmanı izle! Adım Farah 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Farah’ın yalan söylediğini öğrenen Tahir büyük bir hayal kırıklığı yaşamaktadır. Artık Tahir’in evinde kalamayacağını düşünüp, eve dönmek için hazırlanan Farah, Tahir’i karşısında bulur. Tahir ona bir şans daha verse de, Farah kendi doğrusundan vazgeçemez ve yüzleşmeleri kaçınılmaz olur. İfade vermekten başka bir çaresi kalmayan Farah’ın kapısını ise tüm problemlerini çözüme kavuşturmak için hiç beklenmedik sürpriz bir misafir çalar. Farah ise Tahir’in sürpriz teklifinden çok etkilenmiştir. Ancak bu sırada Mehmet, Gönül’ün erkek arkadaşının Kaan olduğunu öğrenir ve gözü hiçbir şeyi görmez ve Kaan’ı tutuklar. Mehmet’in Tahir’e teklif edeceği anlaşma ise, tüm olayları başka bir yöne saptıracaktır.

Exit mobile version