“Ağlayan Gelin”e Yeni Genç Yetenekler Katıldı

"Ağlayan Gelin"e Yeni Genç Yetenekler Katıldı

TRT1 ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi “Ağlayan Gelin”, Bozdağ Film imzası taşıyor ve şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dizinin kadrosuna, genç kuşağın yetenekli iki oyuncusu daha katıldı. Sinan Tuzcu, Feyyaz Şerifoğlu, Ekin Mert Daymaz, Meral Çetinkaya, Sinem Öztürk gibi ünlü isimlerin ardından, dizinin genç yıldızları da belli oldu.

“Kuruluş Osman”dan “Ağlayan Gelin”e Transfer

Noyan Uzer, “Kuruluş Osman”da gösterdiği başarılı performansın ardından “Ağlayan Gelin” kadrosuna dahil oldu. Uzer, dizide Ufuk karakterine hayat verecek ve Feyyaz Şerifoğlu’nun canlandırdığı Yasin karakterinin takım arkadaşı olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

“Masumlar Apartmanı”ndan Yeni Bir Yüz

Sidar Tublek ise “Masumlar Apartmanı”nda sergilediği etkileyici performansla tanınıyor. Tublek, “Ağlayan Gelin”de Aliço karakterini canlandıracak ve genç bir yetenek olarak dikkat çekecek.

Yıldız Aşanboğa’nın yöneteceği ve başrol kadın karakterinin henüz belli olmadığı “Ağlayan Gelin”, genç oyuncuların katılımıyla hikayesine daha da derinlik kazandıracak. Dizi, TRT1’in öne çıkan yeni projeleri arasında yer alıyor ve izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Exit mobile version