Ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay’ın yeni filmi “Merve Kült” yayın tarihi belli oldu

Ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay'ın yeni filmi "Merve Kült" yayın tarihi belli oldu

Merve Kült filmi ne zaman yayınlanacak? Filmin konusu ne? Netflix’in O3 Medya imzalı yeni yerli filmi Merve Kült’ten tanıtım fragmanı yayınlandı. Filmin başrolünde genç kuşağın sevilen isimleri Ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay yer alıyor. Zuhal Olcay’ın da yer aldığı film, Ceylan Naz Baycan’ın kitabından uyarlandı ve senaristliğini yine Baycan yaptı. Esra Akkaya, Olgun Toker, Ege Aydan ve Ahu Yağtu gibi başarılı oyuncular da filmin kadrosunda yer almaktadır.

Merve Kült filmi ne zaman yayınlanacak?

Filmin konusu, Halkla İlişkiler Müdürü pozisyonuna getirilen 28 yaşındaki Merve’nin, bir gün baygınlık sonucu hastaneye kaldırılması ve panik atak hastası olduğunu öğrenmesiyle başlar. Merve, hastalığını reddetmekte, sevgilisinden ayrılmaktadır ve annesinin eleştirilerinden sıkılmaktadır. Arkadaşlarının yanında kalmaya başlaması ve yaşadığı felaketler, Merve’yi hiç beklemediği bir noktaya getirir.

Dizinin fragmanını izleyebilirsiniz.

Ahsen Eroğlu, Türk oyuncu ve modeldir. İlk olarak 2012 yılında “Tövbeler Tövbesi” dizisindeki rolüyle tanınmıştır. Daha sonra birçok televizyon dizisinde ve sinema filminde yer almıştır.

Ozan Dolunay, Türk oyuncu ve müzisyendir. İlk kez 2013 yılında “Benim Adım Gültepe” dizisinde rol almıştır. Daha sonra birçok televizyon dizisinde ve sinema filminde yer almıştır.

Zuhal Olcay, Türk tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusudur. Türk sinemasının önemli isimlerinden biri olarak kabul edilir. Sinema kariyeri boyunca birçok ödül kazanmıştır.

Exit mobile version