“Aile Albümü” Dizisi: Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora Başrollerde! Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?

"Aile Albümü" Dizisi: Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora Başrollerde! Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?

“Aile Albümü” dizisinin Ocak ayında sete çıkması planlanıyor. Bu yeni projenin, Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora’nın başarılı oyunculukları ile dikkat çekmesi bekleniyor. Dizinin, İstanbul dışında çekilmesi ve farklı bir hikaye anlatması, izleyiciler için yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor. “Aile Albümü”, hem oyuncu kadrosu hem de hikayesiyle merak uyandıran bir proje olarak öne çıkıyor.

“Aile Albümü” Dizisi: Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora Başrollerde

03 Medya’nın yeni projesi “Aile Albümü”, Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora’yı başrollerde buluşturuyor. Dizinin hazırlıkları hızla devam ederken, henüz yayınlanacağı kanal açıklanmadı. İstanbul dışında çekilecek olan dizinin Ocak ayında sete çıkması bekleniyor.

“Aile Albümü”nün Hikayesi ve Yönetmeni

Dizi, Zeynep Günay’ın yönetmenliğinde, Serkan Yörük’ün kaleminden çıkıyor. “Aile Albümü”, çocukluk aşkı olan Kılıç (Akın Akınözü) ve Deniz (Aslıhan Malbora) karakterlerinin hikayesini anlatıyor. Cast çalışmaları devam eden dizide, Kılıç ve Deniz’in, beraber büyüdükleri kasabadan ayrılıp İstanbul’da hukuk eğitimi aldıktan sonra büyük şehri sevmeyip baba ocağına dönme süreçleri ve yıllar sonra doğdukları yerde yollarının tekrar kesişmesi, etkileyici olaylar çerçevesinde işlenecek.

Exit mobile version