Aile biterken Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’dan yeni dizi mi geliyor?

Aile biterken Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'dan yeni dizi mi geliyor?

“Aile” dizisi, 30. bölümü ile ekranlara veda edecek. Serenay Sarıkaya, dizide Devin karakterini canlandırıyor ve dizinin setinde yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti. Altın Kelebek ödüllerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte ‘en iyi dizi çifti’ seçilen Sarıkaya, hayranlarından gelecek projelerde Tatlıtuğ ile birlikte ekranda olmaları yönünde talepler alıyor.

Sarıkaya, “Aile” dizisinin son 5 bölümü hakkında konuşurken, dizinin harika gittiğini ve son bölümlerin hüznünün başladığını ifade etti. Televizyon dizilerine 7 yıl aradan sonra dönen Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ ile olan işbirliğinin olumlu geliştiğini ve hayranlarının ilerleyen süreçte de televizyon dizilerinde yer almaya devam etmesini umduğunu belirtti.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya İşbirliği

Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ ile gelecekteki projeler hakkında kesin bir bilgiye sahip olmadığını söyledi. Uzun yıllar sonra Tatlıtuğ ile tekrar bir araya gelmenin harika bir fırsat olduğunu belirten Sarıkaya, gelecekte ne olacağını bilmediğini ifade etti.

“Aile” Dizisinin Son Bölümleri

“Aile” dizisi, finale doğru ilerlerken, dizide saklanan sırların ortaya çıkması ve karakterlerin yaşadıkları zorluklar dikkat çekiyor. Dizinin son bölümleri, izleyiciler için duygusal anlar sunacak gibi görünüyor.

Serenay Sarıkaya’nın televizyon dizilerine dönüşü, hayranları tarafından memnuniyetle karşılandı. Sarıkaya’nın gelecekteki projeleri ve olası işbirlikleri, hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Exit mobile version