Al Sancak dizisi 15. bölüm yeni fragmanını izle! Son bölümde neler yaşandı?

Al Sancak dizisi 15. bölüm yeni fragmanını izle! Son bölümde neler yaşandı?

Al Sancak dizisi 15. bölüm yeni fragmanını izle! Son bölümde neler yaşandı? TRT 1 ekranlarında büyük ilgi gören ve başrollerinde Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan’ın yer aldığı Al Sancak dizisi, 14. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Dizinin 14. bölümünde yaşanan gelişmeler ve sosyal medyada da gündem olan #AlSancakDizisi etiketi, izleyicilerin ilgisini çekti. Peki, Al Sancak dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu ne? Nerede çekiliyor ve 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Al Sancak dizisi, reytinglerde de başarısını sürdürerek, ilgi çeken bir yapım olarak öne çıkıyor. 15. bölümde yaşanacak gelişmeler, izleyicilerin merakla beklediği konular arasında yer alıyor.

Al Sancak dizisi 15. bölüm yeni fragmanını izle

Al Sancak dizisi, 14. bölümünde heyecanlı gelişmelere sahne oldu. Yüzbaşı Ali, Ahtapot’a karşı şaşırtıcı bir hamlede bulundu ve düşmanın dengelerini sarsan bir teklif yaptı. Terör örgütünün elinde esir bulunan istihbarat personeli Emre’yi kurtarmak karşılığında operasyonun odağındaki kolyeden çıkan mikrofilmi teslim etmeyi teklif etti. Ali ve Nadia, Boran’ın da zoraki katılımıyla gerçekleştirilen operasyon sonucunda Emre’yi esaretten kurtardılar.

Son bölüm özeti

Öte yandan, Elizabeth ve Boran, soğuk savaş döneminden kalma nükleer silahların gömüldüğü konum bilgilerini içeren mikrofilmi ele geçirdikten sonra Ali Yüzbaşı’yı öldürmeyi planladı. Fakat Ali Yüzbaşı, kendisine kurulan tuzağı fark etti ve Nadia ile bir oyun kurarak ölümden kurtuldu.

Dizide bir diğer gelişme ise, Sacit’in emriyle Gülseren’in gerçekten ölüp ölmediğini araştıran Çelebi’nin, Gülseren’in mezarının boş olduğunu keşfetmesiydi. Bu durumu öğrenen Sacit, yaşanan olayların bir oyun olduğunu düşünerek şaşkınlığını dile getirdi.

Her Perşembe saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanan Al Sancak dizisinin 15. bölüm fragmanı izleyicilerle paylaşıldı. Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan’ın başarılı performanslarıyla dikkat çeken dizinin oyuncu kadrosunda, diğer yetenekli isimlerle birlikte, gerilim ve aksiyon dolu hikayesi izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Exit mobile version