Al Sancak dizisi yeni sezon ne zaman? Al Sancak 2. sezon yayınlanacak mı?

Al Sancak dizisi yeni sezon ne zaman? Al Sancak 2. sezon yayınlanacak mı?

Al Sancak dizisi yeni sezon ne zaman? TRT’nin sevilen dizisi Al Sancak için 2. sezon yayınlanacak mı? TRT 1’in sevilen dizisi Al Sancak, 15 Haziran 2023’teki 19. bölümüyle izleyicilere sezon finali yaptı. Gösterimdeki ilk sezonu boyunca büyük ilgi gören dizi, bir ara verdikten sonra yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Peki, Al Sancak’ın yeni sezonu ne zaman başlayacak ve 2. sezonunda neler yaşanacak?

Al Sancak dizisi yeni sezon ne zaman?

Dizi, etkileyici bir kadroya sahip. Başta Uğur Güneş ve Gülsim Ali olmak üzere İdris Nebi Taşkan, Emre Dinler, Gözde Türker, Rıdvan Aybars Düzey, Gizem Güneş, Tutgu Aygan, Funda İlhan ve Selda Özbek gibi popüler ve deneyimli oyuncuların rol aldığı Al Sancak, Türk askerinin saha ve masa başında yaşadığı heyecan dolu hikayeyi ele alıyor. Dizi, Perşembe günlerinde yayınlanıyor ve yönetmen koltuğunda Günay Günaydın oturuyor.

Birinci sezonuyla izleyicinin beğenisini kazanan Al Sancak, tatile çıkan ekibiyle birlikte Eylül 2023’te tekrar sete çıkacak. Yeni sezonunun Eylül ayında izleyicisiyle buluşması beklenen dizi, 2. sezonunda da başarılı hikayesiyle ekranlara gelmeyi planlıyor.

Al Sancak’ın ilk sezonunda neler yaşandığını hatırlayacak olursak; Nadia, annesini bulmak için Ahtapot adlı terör örgütüne sızar ve sonrasında Ali Yüzbaşı’ya ulaşarak TSK’ya bilgi aktarır. Nadia’nın sağladığı bilgi akışı sayesinde askerlerimiz, Ahtapot’un düzenleyeceği saldırıları etkisiz hale getirir. İntikam yemini eden Pençe Timi ve Nadia, Elizabeth ve Boran’ı etkisiz hale getirirler. Nadia, yıllar sonra cezaevinde bulunan annesi Gülseren’le yeniden kavuşur. Nadia ve Ali’nin aşk hikayesi de dikkat çeken konular arasında yer alır.

2. sezonuna güçlü bir giriş yapmayı planlayan Al Sancak’ın, aynı oyuncu kadrosuyla devam etmesi ve yeni, güncel konuları ele alarak bölümlerinde bu konuları aktif bir şekilde işlemesi bekleniyor. Aşk ve umut gibi konuları başarıyla ele alan dizinin, tatile çıkan ekibiyle birlikte Eylül ayında tekrar buluşması ve ekranlara dönmesi dört gözle bekleniyor. Bu döneme kadar dizi hayranları, yeni sezonun heyecanıyla bekleyişlerini sürdürdürecekler. Al Sancak’ın 2. sezonu, izleyicilerine yine heyecan dolu bölümler ve unutulmaz anlar vaat ediyor.

Exit mobile version