Al Sancak dizisinde Lilith kimdir? Gerçek adı Tutku Aygan olan oyuncu kaç yaşında?

Al Sancak dizisinde Lilith kimdir? Gerçek adı Tutku Aygan olan oyuncu kaç yaşında?

Al Sancak dizisinde Lilith kimdir? TRT 1 ekranlarında her perşembe izleyicileriyle buluşan Al Sancak dizisinde Lilith karakterine Tutku Aygan hayat veriyor. Boran’ın sağ kolu olan Lilith, Pençe Timi’nin yaptığı operasyonlarda ona yardım ediyor ve hain planlarında yer alıyor.

Al Sancak dizisinde Lilith kimdir?

Gerçek adı Tutku Aygan olan oyuncu kaç yaşında? Güzel oyuncu Tutku Aygan Al Sancak dizisinde Boran’ın sağ kolu olan Lilith karakterine hayat vermektedir. 1998 yılında İstanbul’da doğan oyuncu, kariyerine mankenlik yaparak başlamıştır. Beşiktaş basketbol takımında profesyonel olarak 8 yıl oynamıştır ve 2019 yılında Kıbrıs Girne’de düzenlenen 32. Best Model Of Turkey yarışmasında 2. olmuştur. İstanbul Arel Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olan oyuncu, oyunculuk ve modellik kariyerine devam etmektedir.

Tutku Aygan’ın yer aldığı diğer yapımlar arasında Toprak İle Fidan (Esin) ve Türkler Çıldırmış Olmalı 2: Mavi Vatan yer almaktadır. Oyuncunun, sosyal medya hesaplarını incelediğimizde yaklaşık 20 bin takipçisi ve 100 gönderisi bulunmaktadır. Henüz bir sevgilisi olup olmadığı ise bilinmemektedir.

Exit mobile version