Al Sancak dizisinde pilot Eylül kimdir? Gerçek adı ne, Instagram hesabı

Al Sancak dizisinde pilot Eylül kimdir? Gerçek adı ne, Instagram hesabı… TRT 1’in Al Sancak dizisi, perşembe akşamları izlenme rekorları kırıyor ve şimdiye kadar en beğenilen oyuncularından Emre Dinler’e sıcak kan takviyesi geldi. Emre Dinler, Sol Yanım ve Yasak Elma gibi dizilerde çok iyi performans sergiledi ve şimdi Al Sancak dizisinde Cengiz karakterini canlandırıyor. Ancak, Cengiz’in partneri olarak yeni bir isim belirdi. Artık bu boşluğu dolduracak olan Gizem Güneş, Pilot Eylül karakteriyle Al Sancak dizisine katılıyor.

Al Sancak dizisinde pilot Eylül kimdir?

Eylül, F16 pilotu olarak Türkiye’nin en başarılı pilotları arasında yer alıyor ve Cengiz’in bulunduğu bir operasyonda Pençe timinin hayatını kurtarıyor. Cengiz ile Eylül’ün ilişkisi sivil hayatta da devam edecek. Güzel oyuncu Gizem Güneş, İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuvar bölümü mezunu ve 1.71 metre boyunda, 52 kilogram ağırlığındadır.

Al Sancak dizisinde pilot Eylül kimdir? Gerçek adı ne, Instagram hesabı

Gizem Güneş, ilk olarak Kuzey Yıldızı dizisinde yer aldı ve sonrasında İçimdeki Fırtına dizisi ve Her Şey Yolunda Merkez filmi gibi önemli projelerde rol aldı. Ayrıca, Adı Sevgi dizisinde de yer almıştır. 1995 yılında doğan oyuncu, 28 yaşındadır ve yay burcudur. İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuvar bölümünden mezun olan Güneş, 1.71 metre boyunda ve 52 kilogram ağırlığındadır. Al Sancak dizisinde ise Pilot Eylül karakterini canlandıracaktır ve F16 pilotu olarak Türkiye’nin en başarılı pilotları arasında yer almaktadır. Eylül, Cengiz’in partneri olarak diziye dahil olacak ve ikilinin sivil hayatta da ilişkileri devam edecektir.

Al Sancak dizisinde pilot Eylül karakterine hayat veren Gizem Güneş’in Instagram’da 1.6 milyon takipçisi bulunuyor.

Exit mobile version