Al Sancak Elizabeth kimdir gerçek adı ne?

Al Sancak Elizabeth kimdir gerçek adı ne?

Al Sancak Elizabeth kimdir gerçek adı ne? Funda İlhan, Türk televizyon dizisi “Al Sancak”deki Elizabeth karakteri ile ünlü bir oyuncudur.

Al Sancak Elizabeth kimdir?

Gercek adı Funda İlhan olan oyuncu 28 Haziran 1971 yılında İzmir’de doğdu ve Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. Eğitimini tamamladıktan sonra İzmir ve Kocaeli’deki tiyatrolarda uzun yıllar görev yaptı. Baht Oyunu, Halka, Güneşin Kızları, Kurtlar Vadisi Pusu gibi birçok televizyon dizisinde rol aldı. İlk profesyonel oyunculuk deneyimini 1997 yılında yayımlanan Kara Melek dizisindeki Şebnem karakteri ile yaşadı.

Oyunculuk Kariyeri

Eğitim hayatını tamamladıktan sonra İzmir ve Kocaeli tiyatrolarında uzun yıllar görev yaptı. Baht Oyunu, Halka, Güneşin Kızları, Kurtlar Vadisi Pusu gibi birçok televizyon dizisinde rol aldı. İlk profesyonel oyunculuk deneyimini 1997 yılında yayımlanan Kara Melek dizisindeki Şebnem karakteri ile yaşadı.

Elizabeth Karakteri

Funda İlhan, Al Sancak dizisinde Elizabeth karakterini canlandırıyor. Elizabeth, Nadia’nın annesi ve Amerika’nın Türkiye yetkilisi olarak dizide yer alıyor. Aynı zamanda, Elizabeth Sacit komutanın eşi olarak da yer alıyor. Elizabeth, dizide Pençe Timi’nin ele geçirmeye çalıştığı Ahtapot isimli teröristin adamıdır.

Exit mobile version