Al Sancak sezon finali ne zaman? Dizi ne zaman bitecek?

Al Sancak sezon finali ne zaman? Dizi ne zaman bitecek?

Al Sancak sezon finali ne zaman? Al Sancak dizisi, TRT 1 ekranlarında büyük bir reyting başarısı elde eden bir dizidir. İzleyiciler tarafından ilgiyle takip edilen dizi, her Salı akşamı saat 20.00’de yayınlanmaktadır. Uğur Güneş, Gülsim Ali, İdris Nebi Taşkan, Emre Dinler, Gözde Türker, Rıdvan Aybars Düzey, Gizem Güneş, Tutgu Aygan, Funda İlhan gibi popüler isimlerin yer aldığı bir oyuncu kadrosuna sahiptir. Günay Günaydın ise dizinin yönetmenliğini üstlenmektedir.

Al Sancak sezon finali ne zaman?

Al Sancak dizisi, Pençe Timi’nin sahada gerçekleştirdiği operasyonları konu almaktadır. Hikâye, ‘Ahtapot’ adlı hain teröristi ele geçirme görevi üzerinde yoğunlaşmaktadır. Aynı zamanda, annesini bulmaya çalışan Nadia, Pençe Timine içeriden bilgi akışı sağlamaktadır. Nadia’nın dahil olmasıyla birlikte Mithat ve ekibine karşı Boran ile çeşitli çatışmalar yaşanmaktadır. Bu süre zarfında Pençe Timi, suikast girişimlerine maruz kalmıştır. Sezon finaline doğru yaklaşırken, izleyicileri nasıl gelişmelerin beklediği merak konusu olmuştur.

Al Sancak dizisi, başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali’nin paylaştığı bir yapım olarak Perşembe günleri saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanmaya devam etmektedir. İlk bölümü 19 Ocak 2023 tarihinde yayınlanan dizi, Haziran ayının ikinci haftasında sezon finali yapması beklenmektedir.

TRT 1 ekranlarında ortalama 7.00 reyting oranı yakalayan Al Sancak dizisi, hem konusu hem de olay akışıyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Bu nedenle TRT yönetimi, dizinin en az bir sezon daha devam etme kararı almıştır. Sezon finali Haziran ayında gerçekleşecek olan dizi, ikinci sezonuyla Eylül ayında tekrar izleyiciyle buluşacaktır.

Exit mobile version