Alba Baptista kimdir ve nereli, kaç yaşında? Chris Evans ile ne zaman evlendi?

Alba Baptista kimdir ve nereli, kaç yaşında? Chris Evans ile ne zaman evlendi?

Alba Baptista, son dönemde adından sıkça söz ettiren bir oyuncu. Özellikle “Warrior Nun” adlı dizideki performansıyla büyük beğeni topladı. Ancak Chris Evans ile olan ilişkisi ve sonrasında gerçekleşen evlilik haberiyle gündeme oturdu. Peki, Alba Baptista kimdir? Hangi projelerde yer aldı?

Alba Baptista’nın Kariyeri

1997 doğumlu olan Alba Baptista, Portekizli bir oyuncudur. Kariyerine Portekiz televizyon dizisi “Jardins Proibidos” (2014-2015) ile başlamıştır. Ancak uluslararası arenada tanınması, 2020’den itibaren yayımlanan Netflix dizisi “Warrior Nun” ile oldu. Bu dizide Ava Silva karakterini canlandıran Baptista, performansıyla büyük beğeni topladı.

Alba Baptista’nın Filmografi

Alba Baptista’nın film kariyeri de oldukça zengin. 2012’de “Amanhã é um Novo Dia” ile başladığı sinema kariyerinde “Miami”, “Flutuar”, “Leviano”, “Equinócio”, “Linhas de Sangue”, “Caminhos Magnétykos”, “Summerfest”, “Nero”, “Imagens Proibidas”, “Patrick” ve “Fatima” gibi filmlerde rol aldı.

Dizi Kariyeri

Baptista’nın dizi kariyeri de oldukça başarılı. “Jardins Proibidos” (2014-2015), “A Impostora” (2016-2017), “Filha da Lei”, “Sim, Chef!”, “Madre Paula”, “A Criação”, “País Irmão”, “Jogo Duplo” ve “Warrior Nun” gibi dizilerde önemli roller üstlendi.

Sonuç olarak, Alba Baptista, genç yaşına rağmen oldukça başarılı bir kariyere sahip. Chris Evans ile olan ilişkisi de onun adını daha geniş kitlelere duyurdu. Önümüzdeki dönemlerde onun adını daha sık duyacağımıza şüphe yok.

Exit mobile version