Aldatmak dizisi Selçuk kimdir gerçek adı ne? Tarık Ündüz kaç yaşında?

Aldatmak dizisi Selçuk kimdir gerçek adı ne? Tarık Ündüz kaç yaşında?

Aldatmak dizisinde Selçuk kimdir gerçek adı ne? Tarık Ündüz kaç yaşında? ATV’nin popüler dizisi Aldatmak’ta, Tarık Ündüz tarafından canlandırılacak olan Selçuk karakteri Tolga’nın okul arkadaşıdır. Selçuk, Oltan Kaşifoğlu’nun oğlu olan bir yazılımcıdır ve dürüstlüğü ile bilinir.

Dizinin konusu

Hakim karısını aldatan Tarık’ın hikayesi ve aile içinde yaşanan olaylar üzerine odaklanmaktadır. Dizinin yönetmeni Murat Saraçoğlu’dur.

Selçuk karakteri ise Tolga’nın okul arkadaşı ve Oltan Kaşifoğlu’nun oğlu olan bir yazılımcı olarak karşımıza çıkıyor. Tarık Ündüz’ün canlandırdığı Selçuk, dürüstlüğü ve samimiyetiyle bilinirken, dizideki rolü hakkında henüz detaylı bir bilgi verilmedi.

Tarık Ündüz kimdir?

Tarık Ündüz, İstanbul’da doğmuş ve Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Aldatmak dizisinde Selçuk karakteriyle yer almadan önce Seni Kalbime Sakladım, Jet Sosyete, Akasya Durağı, Yaz’ın Öyküsü gibi yapımlarda rol almıştır. Tarık Ündüz’ün, Instagram’da yaklaşık 15 bin takipçisi ve 80 gönderisi vardır ve 21 Ocak 2021 tarihinde Burcu Çam ile evlenmiştir.

Tarık Ündüz, daha önce Seni Kalbime Sakladım, Jet Sosyete, Akasya Durağı, Yaz’ın Öyküsü gibi yapımlarda rol almıştır. Instagram hesabında yaklaşık 15 bin takipçisi bulunuyor ve 2021 yılında Burcu Çam ile evlenmiştir.

Exit mobile version