Aldatmak dizisi yeni bölüm fragmanı izle!

Aldatmak dizisi yeni bölüm fragmanı izle!

atv’nin popüler dizisi “Aldatmak”, yapımını TIMS&B Productions’ın üstlendiği ve yapımcılığını Timur Savcı ile Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği bir projedir. Sevilen dizinin 38. bölümü için yeni bir fragman izleyicilerle buluştu.

Dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Bu bölümde, Oylum, bebeğini kucağına almanın mutluluğunu yaşayamadan kendisini yeni bir sorgulamanın içinde buluyor. DNA testi sonucuyla Güzide’nin dünyası başına yıkılırken, Oylum, Mualla’nın “Sen git önce öz babanın kim olduğunu öğren” demesiyle şaşkınlığa uğruyor.

Aldatmak yeni bölüm fragmanı

Gerçekleri Mualla’nın sert bir biçimde yüzüne vurmasıyla büyük bir şok yaşayan Oylum, Güzide ile duygusal bir yüzleşme yaşıyor. Bu büyük sır, Güzide ve ailesinin hayatını sonsuza kadar değiştirebilir. Güzide’nin ailesini bir arada tutabilmek için neleri göze alacağı büyük bir merak konusu. “Aldatmak” dizisinin sürprizlerle dolu yeni bölümü perşembe akşamı atv’de yayınlanacak.

Dizinin son bölüm tanıtımında, Oylum ve Güzide arasında yaşanan duygusal yüzleşme, izleyicilerin merakla beklediği anlardan biri oldu. Oylum, hayatının en özel anlarından biri olan annelik mutluluğunu tam anlamıyla yaşayamadan, geçmişin gölgesinde yeni bir sorgulamanın içine sürüklendi. DNA testi sonucuyla Güzide’nin dünyası başına yıkılırken, Oylum’un karşısına çıkan gerçekler, onu derinden sarsıyor. Mualla’nın sert sözleriyle yüzleşen Oylum, gerçek babasının kim olduğunu öğrenme sürecine giriyor.

Exit mobile version