Aldatmak dizisinde Behram’ın annesi kimdir? Nursel Köse kim?

Aldatmak dizisinde Behram’ın annesi kimdir? Nursel Köse kim?

Aldatmak dizisinde Behram’ın annesi kimdir? Nursel Köse kim? ATV’nin sevilen dizilerinden Aldatmak’ta Behram Dicleli’nin annesi karakterine hayat verecek oyuncu, Nursel Köse oldu.

Aldatmak dizisinde Behram’ın annesi kimdir?

Nursel Köse, Behram’ın annesi rolüne baskın bir karakter olarak hayat verecek. Nursel Köse, Malatya’da doğmuş ve Almanya’da eğitim görmüştür. Tiyatro oyunlarında rol alan Köse, daha önce Üç Kuruş, Menajerimi Ara, Arıza, Avlu, ve Paramparça gibi yapımlarda da yer almıştır. İnstagram hesabında yaklaşık 1.5 milyon takipçisi olan oyuncunun kullanıcı adı ise @nursel_kose’dir.

Dizinin oyuncu kadrosu

Oyuncu kadrosunda Ercan Kesal, Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, ve Özlem Tokoslan gibi isimlerin yer aldığı dizi, Tarık’ın karısını aldatması ve aile konularını ele alıyor.

Nursel Köse kimdir?

Nursel Köse, 29 Mart 1961 tarihinde Malatya’da doğmuştur. Almanya’da eğitim görmek için Köln Üniversitesi Mimarlık Bölümü’ne gitmiştir. Eğitim sürecinde oyunculuk, komedyenlik ve yazarlık yapmıştır. Tiyatro oyunlarında da aktif olarak yer alan Köse, 1992 yılında Almanya’da kurulan Yer Kozmetikçileri Grubu’nun kurucularından biridir. 175 cm boyunda olan oyuncu, daha önce Üç Kuruş, Menajerimi Ara, Arıza, Avlu ve Paramparça gibi popüler yapımlarda da yer almıştır.

Nursel Köse’nin İnstagram hesabı, @nursel_kose kullanıcı adıyla yer almaktadır. Yaklaşık 1.5 milyon takipçisi olan oyuncunun 350 gönderisi bulunmaktadır. Son olarak Üç Kuruş dizisinde Neriman Çaka karakteriyle ekranlarda yer alan Nursel Köse, Aldatmak’ta Behram’ın annesi karakteriyle seyircilerle buluşacak.

 

Exit mobile version