“Aldatmak” Dizisine Yeni Katılan İsim: İlayda Çevik!

Ünlü dizi “Aldatmak”, yeni sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizi, yeni sezonunda birçok sürprizle seyirciyi ekran başına toplamaya devam edecek. Bu sürprizlerden biri de dizinin yeni sezonuna katılan flaş isim oldu.

"Aldatmak" Dizisine Yeni Katılan İsim: İlayda Çevik!

İlayda Çevik, “Aldatmak” Dizisinde!

Diziye dair en son gelişmelerden biri, İlayda Çevik’in “Aldatmak” dizisiyle anlaştığı yönünde. İlayda Çevik, dizide “İpek” karakterini canlandıracak. Bu karakter, Sezai’nin (Ercan Kesal) kızı olarak seyirci karşısına çıkacak. İlayda Çevik, bu rol için saç imajını da değiştirdiği bilgisine ulaşıldı.

Dizi Hakkında Diğer Bilgiler

“Aldatmak” dizisinin 2. sezon çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Dizi, atv’nin değerli oyuncuları Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu ile genç kuşağın Feyza Sevil Güngör, Aras Aydın ve Caner Şahin gibi başarılı genç yıldızlarını buluşturuyor. Yeni sezonda Berkay Ateş de dizinin kadrosunda yer alıyor.

Sonuç olarak, “Aldatmak” dizisinin yeni sezonu, izleyicilere birçok sürprizle gelmeye hazırlanıyor. İlayda Çevik’in katılımıyla diziye yeni bir soluk getireceği kesin.

Exit mobile version