Aldatmak yeni bölüm fragmanı izle! Youtube Aldatmak son bölüm fragmanı yayınlandı

Aldatmak yeni bölüm fragmanı izle! Youtube Aldatmak son bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarının sevilen dizisi Aldatmak’ta heyecan dolu sahneler sizleri bekliyor. Dizinin 20. bölüm fragmanı gündeme damgasını vurdu.

Aldatmak yeni bölüm fragmanı izle

Aldatmak’ın oyuncu kadrosunda Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Özel yer alıyor.

Aldatmak son bölüm özeti

Tarık radikal hamlesiyle Güzide ve çocuklarının beş parasız ortada kalmalarına sebep olur. Bu çaresiz ortamda, Güzideler’in yardımına Behram koşar. Güzide böylelikle Tarık’ın onun kuyusunu kazmaya uzun zaman önce başladığını fark eder.

Tarık’ın geçmişinden gelen misafir Yeşim’den önce Tarık’ın kendisiyle birlikte olduğunu iddia eder. Üstelik bu davetsiz misafirin yanında Öykü yaşlarında bir kız çocuğu da vardır.

Güzide’nin evine yerleşen Yeşim zafer kazandığını düşünse de Tarık’la mutlu olamayacağını anlaması uzun sürmez. Bununla birlikte geçmişten gelen bir tehdit yüzünden Yeşim yeniden Tarık’ın arkasından iş çevirmeye başlar.

Hem iş hem de özel hayatında diken üstünde olan Ozan, bir yandan Oltan’a karşı intikam planını uygularken diğer yandan ailesini evinden eden babasıyla yüzleşir. Elmas’ın da desteğiyle, bu yüzleşmenin Tarık için sonuçları ağır olur.

Tolga cephesinde yaşadığı yıkımı atlatamayan Oylum, içini dayısına döker. Güzide sürekli yardımlarına koşan Behram’ın Oylum’a olan ilgisini fark eder. Oylum’dan kolay kolay vazgeçmeye niyeti olmayan Tolga ise onu bekleyen büyük tehlikeden habersizdir.

Güzide, saygıdeğer bir aile mahkemesi hakimidir. Pek çok evliliği yıkımdan kurtarmış, birçok çocuğun hak ettikleri şefkat ve sevgiyi görmesini sağlamış, her zaman adaletin yanında olmuş dürüst ve prensipli bir kadındır. Kocası ve iki çocuğuyla örnek bir aile olduklarını, onurlu bir hayat yaşadıklarını, evliliklerinin bundan sonrasının alışılmış bir sevgi, mutluluk ve huzur içinde geçeceğini sanmaktadır. Bir gün Güzide’nin tesadüfen çektiği bir ilmek çorap söküğü gibi ilerler ve mutlu sandığı ailesinin sıcak bir yuva değil, kumdan bir kale olduğu ortaya çıkar.

ALDATMAK 19. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Exit mobile version