Aldatmak yeni bölüm fragmanı izle! Youtube ATV Aldatmak son bölüm tanıtımı yayınlandı mı?

Aldatmak yeni bölüm fragmanı izle! Youtube ATV Aldatmak son bölüm tanıtımı yayınlandı mı?

Aldatmak yeni bölüm fragmanı izle! Youtube ATV Aldatmak son bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Aldatmak, dün akşamki bölümüyle de izleyenleri ekran başına topladı.

Aldatmak yeni bölüm fragmanı izle

Zengin oyuncu kadrosu ve titizlikle hazırlanan senaryosuyla hayli ilgi gören Aldatmak, son olarak 24. bölümüyle ekrana geldi. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Aldatmak 24. bölümde neler oldu?

Ozan, annesine yapılan saldırının arkasındaki ismin Tarık çıkmasıyla babasına karşı gözünü karartmıştır. Ölümle burun buruna gelen Tarık’ın yalnızca Güzide’den değil, gizli düşmanlardan da korkması gerektiğinden haberi yoktur. Çünkü düşman aslında çok yakınındadır.

Atlattığı tehlikelerin üzerine daha da güçlenen Güzide, hayatını tehdit edecek kadar alçalmış olan Tarık’a karşı kendini beklenmedik bir ittifak içinde bulur. Oylum, duygusal karışıklığı yüzünden savrulurken Ozan, şok edici bir gerçek ile yüzleşecektir.

Güzide, saygıdeğer bir aile mahkemesi hakimidir. Pek çok evliliği yıkımdan kurtarmış, birçok çocuğun hak ettikleri şefkat ve sevgiyi görmesini sağlamış, her zaman adaletin yanında olmuş dürüst ve prensipli bir kadındır. Kocası ve iki çocuğuyla örnek bir aile olduklarını, onurlu bir hayat yaşadıklarını, evliliklerinin bundan sonrasının alışılmış bir sevgi, mutluluk ve huzur içinde geçeceğini sanmaktadır. Bir gün Güzide’nin tesadüfen çektiği bir ilmek çorap söküğü gibi ilerler ve mutlu sandığı ailesinin sıcak bir yuva değil, kumdan bir kale olduğu ortaya çıkar.

ALDATMAK 24. BÖLÜMÜ İZLEEMK İÇİN TIKLAYINIZ…

Exit mobile version