Aleyna Kalaycıoğlu enkazdan çıkan notu paylaştı!

Aleyna Kalaycıoğlu enkazdan çıkan notu paylaştı! 7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem sonrası tüm Türkiye’de yardım seferberliği başladı. Depremden etkilenen bölgelere yardım göndermek için herkes seferber oldu. Bu arada afet bölgesinden gelen fotoğraflar herkesi kahrediyor. Adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Kalaycıoğlu, enkazda sevgiliye yazılan bir notu paylaştı ve sosyal medyada duygularını dile getirdi.

Aleyna Kalaycıoğlu enkazdan çıkan notu paylaştı!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen iki büyük depremin ardından arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ederken, enkazdan çıkan bazı eşyalar ve notlar görenlere duygu yüklü anlar yaşatıyor.

Aleyna Kalaycıoğlu enkazdan çıkan notu paylaştı!

“Özür dilerim sevgilim”

Söz konusu notlardan biri de enkazda bulunan ve sevgilisine çiçek gönderen bir kişinin yazdığı anlaşılan “Özür dilerim sevgilim, seni seviyorum” şeklindeki mesaj oldu. Survivor 2021 yarışması ile ünlenen, daha sonra şarkıcılığa adım atan Aleya Kalaycıoğlu, Instagram hesabından enkazdan çıkan duygusal notu yayınladı ve şu ifadeleri kullandı:

“Hayatın içinde kaybolduk”

Sonunun hepimiz için aynı olduğunu bildiğimiz dünyada, hırslar ve egolar yüzünden hayatın içinde kaybolduk aslında. Yaşama sebebimizin ‘mutlu olmak’ olduğunu unutalı çok oldu. Hayallerimizin peşinden koşarken belki de benliğimizi ve sevdiklerimizi ihmal ettik. Bunu okuyabiliyorsan hiç bir şey için geç değil hâlâ. Bir daha üzmemek, kırmamak ve sadece sevmek için. Ben artık sadece mutlu olduğum bir hayat için mücadele edeceğim. Yaşadığım her an mutlu olmak ve mutlu etmek.

Exit mobile version