Alina Boz ve Umut Evirgen’in Düğün Yemekleri Somer Şef’ten

Alina Boz’un evlendikten sonra setlere dönüp dönmeyeceği merak konusu olmuş. Daha önce yarım bıraktığı üniversite eğitimini tamamlamaya çalışan ünlü oyuncunun, hoşuna giden bir dizi ya da filmde oynamayı istediği ve Umut Evirgen’in de müstakbel eşine bu konuda destek verdiği öğrenildi. Bu durum, çiftin gelecekteki profesyonel ve kişisel hayatlarına dair ilgi çekici bir gelişme olarak öne çıkıyor.

Alina Boz ve Umut Evirgen’in Düğün Yemeklerinde Somer Şef Sürprizi

Alina Boz ve Umut Evirgen çifti, geçen yaz başlayan sürpriz beraberliklerini nikah masasına taşıyor. 2 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek olan nikah, aile arasında kıyılacak ve 90 kişilik bir düğünün ardından Umut Evirgen’in mekanında bir after parti düzenlenecek.

Alina Boz ve Umut Evirgen'in Düğün Yemekleri Somer Şef'ten

Çift, gelinlik ve yüzüğü Paris’ten alırken, düğün yemeklerini ünlü şef Somer Sivrioğlu hazırlayacak. Sivrioğlu, aynı zamanda Umut Evirgen’in ortağı olup, düğüne özel bir menü hazırlayacak. Çift, Paris tatilinden dönüşlerinde bir organizasyon şirketiyle anlaşarak davetli listesini belirledi ve sade bir davetiye hazırlattı. Şahitler, çiftin arkadaşları arasından seçilecek.

Exit mobile version