Alman Kuzusu programı gurbet yollarını bütün detaylarıyla anlatıyor

Alman Kuzusu programı gurbet yollarını bütün detaylarıyla anlatıyor

Her Pazar TRT Türk’te yayınlanan “Alman Kuzusu” dizisi, bir Alman gencin Türk kültürünü öğrenerek Müslüman olma hikayesini samimi ve mizahi bir üslupla anlatan bir Dram-Komedi türünde bir yapım. Dizi, Almanya’da yaşayan Türk vatandaşlarının hayatlarını, gurbet yollarını, vatan hasretini ve memlekete kavuşma özlemini izleyicilere aktarıyor.

Dizi, vatanları için dertlenen ve Türk toplumunun duygularını yansıtan insanlara odaklanıyor. Ana karakter Jens’in sevdalı yolculuğu etrafında gelişen olaylar, “Almancı” bir aile etrafında şekilleniyor ve Batı Avrupa’daki Türk nüfusunun günlük hayatını anlamaya çalışmak yerine, onların bakış açısını ve düşüncelerini yansıtan bir yaklaşımla ele alınıyor.

“Alman Kuzusu” dizisinin yapımcılığını Harun Türk ve Hakan Haksun üstlenirken, yönetmen koltuğunda Erhan Kozan oturuyor. Alican Albayrak, Merve Üçer, Aydan Burhan, Tuncay Beyazıt, Atilla Doğukan Türkyılmaz, Zeynep Ender İge, Yasin Çam ve Emin Oğuz gibi oyuncular dizide yer alıyor. Senaryo ise Burak Erol, Kevser Kurt ve Yusuf Hayırcıl’a ait.

“Alman Kuzusu” adlı dizi, ikinci sezonuyla her pazar saat 20.00’de TRT Türk kanalında yayınlanmaya devam ediyor. Dizi, Türk ve Alman kültürlerinin etkileyici bir sentezini sunarken, izleyicilerine keyifli ve düşündürücü bir hikaye sunmayı amaçlıyor.

Exit mobile version