Alp Navruz iki anlaşmaya birden imza attı!

Alp Navruz iki anlaşmaya birden imza attı! Bu sezon “Yürek Çıkmazı” dizisinde başrol oynayan Alp Navruz iki anlaşma birden yaptı.

Alp Navruz iki anlaşmaya birden imza attı!

Alp Navruz başrolünü oynadığı son dizisi “Yürek Çıkmazı”ndaki performansıyla adından söz ettiriyor. Kariyerindeki başarısını sürdüren yakışıklı oyuncu peş peşe iki anlaşma birden imzaladı. Navruz geçen yıl yüzü olduğu Defacto giyim markasıyla anlaşma yeniledi.

Ünlü oyuncuya bu yıl partneri Alina Boz eşlik etmeyecek. Alp Navruz ayrıca kaliteli ürünleriyle beğeni toplayan ünlü kozmetik markası Yves Rocher’le ile de bir kez daha el sıkıştı. Her iki marka da geri dönüşlerden çok memnun olduğu için Alp Navruz’la tanıtım yolculuklarına devam ediyor.

Alp Navruz iki anlaşmaya birden imza attı!

Alp Navruz kimdir?

31 yaşında olan ve 15 Ocak 1990 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen Alp Navruz, 1.85 metre boyundadır ve Kova burcudur. Eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde tamamlamış olan genç oyuncu, modellik yaparken oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır.

Sırayla Ceberrut Filmi ve Arkadaşlar İyidir (TV dizisi) yapımlarında rol almış olan Navruz’un 3. projesi olan Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ise ona büyük ün kazandırdı. Ardından Elimi Bırakma dizisiyle ekrana gelmeye başladı. Alina Boz ile başrolü paylaştığı dizide Cenk Çelen karakterini canlandırdı ve oldukça sevildi.

 Aldığı dizi ve filmler
2021-Ada Masalı (Poyraz) (TV Dizisi)
2018 – Elimi Bırakma (Cenk) (TV Dizisi)
2017 – Fazilet Hanım ve Kızları (Sinan Egemen)(TV Dizisi)
2016 – Arkadaşlar İyidir (Berke) (TV Dizisi)
2015 – Ceberrut (Mert) (Sinema Filmi)

 

Exit mobile version