Alparslan: Büyük Selçuklu 56. yeni bölüm full izleme linki! TRT 1 Alparslan: Büyük Selçuklu 56. son bölüm izleme ekranı!

Alparslan: Büyük Selçuklu 56. yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen ekranların sevilen dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu 56. bölüm full izleme linki ve son bölüm detayları haberimizde. Heyecanla beklenen Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi 56. bölümde olayların ardı arkası kesilmeyecek.

Alparslan: Büyük Selçuklu 56. yeni bölüm full izleme linki! TRT 1 Alparslan: Büyük Selçuklu 56. son bölüm izleme ekranı!

Alparslan: Büyük Selçuklu 56. yeni bölüm için geri sayım başladı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Alparslan: Büyük Selçuklu bu akşam çok konuşulacak. Reyting sıralamalarında ilkleri yaşayan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin 56. bölüm detayları belli oldu.

TRT1 kanalıyla seyircisiyle buluşan Alparslan: Büyük Selçuklu 56. yeni bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı.

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU 56. BÖLÜM ÖZETİ

Alparslan: Büyük Selçuklu 56. bölümünde; Leon’un kendilerini engellemek için diktiği büyük duvarı patlatarak Ani yolundaki en büyük engeli aşan Alparslan’ı durduracak bir güç kalmamıştır. Bütün gücüyle Ani seferine hazırlanan Alparslan’ın Merdan’ın ihanetinden haberdar olması işleri zorlaştırır ve Alparslan, Merdan’ın hükmünü verir. Alparslan, Merdan’ı öldürecek mi, yoksa onu sürgün edip artık ayağına dolanmasına izin vermeyecek mi?

Kavurd kardeşi ve oğlu arasındaki bu mücadelede nasıl saf tutacak? Siyasetine devam edip kardeşinden yana mı olacak, yoksa oğlunu koruyacak mı? Gürcistan krallığı tahtına Bagrat’tan sonra Liparitler oturmak istemektedir, ancak Alparslan Bagrat’ın kardeşi Dimitri’nin tahtına oturtarak Gürcistan’ı Ani seferi öncesinde kontrolü altına almak ister.

ALPARSLAN: BÜYÜKSELÇUKLU 56. BÖLÜM İZLEME LİNKİ>>> 

Alparslan bu emelini gerçekleştirebilecek mi, Gürcistan’ın yeni kralı kim olacak? Büyük duvarın yıkılmasıyla şok yaşayan Leon, Ani’nin müdafaasıyla ilgili başka planlar kurmaktadır. Bunlardan en önemlisi Avar üzerine kurduğu plandır.

Avar’ı mankurtlaştıran Leon, onu Alparslan’ın üstüne salacak ve Avar’ın Alparslan’ı öldürmesini bekleyecektir. Avar, Alparslan’ı öldürecek mi, yoksa kendine gelip Leon’un oyununu bozacak mı? Seferiye ise galeyana gelen Hristiyan halkı sakinleştirmek için Piskopos’un kendine gelmesini beklemekte, onu her ne pahasına olursa olsun koruma derdindedir. Onun konuşması halkı sakinleştirecektir. Seferiye iç huzuru sağlayabilecek mi, yoksa yeni bir oyunla karşı karşıya mı kalacak?

ALPARSLAN: BÜYÜKSELÇUKLU 56. BÖLÜM FRAGMANI

Alparslan: Büyük Selçuklu Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin oyuncuları arasında; Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür, Yurdaer Okur, Erdinç Gülener, Barış Bağcı, Sarp Levendoğlu ve Gizem Karaca yer alıyor.

Barış Arduç

ALPARSLAN

Kayra Zabcı

SEFERİYE HATUN

Öykü Gürman

ÖKE HATUN

Serhat Tutumluer

GRİGOR

Mehmet Özgür

NİZAMÜLMÜLK

Uygar Özçelik

YINAL BEY

Erdinç Gülener

ÇAĞRI BEY

Umut Karadağ

ARSLAN YUSUF

Bora Cengiz

ALEXANDER

Korel Cezayirli

SÜLEYMAN BEY

Exit mobile version